Dinosaurukset karjuvat jälleen kerran päin naamaa jo vuonna 2025 – uusi Jurassic World sai julkaisupäivän Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosaurukset karjuvat jälleen kerran päin naamaa jo vuonna 2025 – uusi Jurassic World sai julkaisupäivän

Vain muutamia viikkoja sen jälkeen kun kertoi työskentelevänsä uuden -elokuvan parissa, olemme saaneet tietoomme elokuvan mahdollisen ohjaajan. Lisäksi myös virallinen julkaisupäivä on nyt varmistettu.

paljasti maanantaina julkaisemassaan raportissa, että , yksi viime vuosikymmenen merkittävimmistä toimintaelokuvaohjaajista, on ehdolla ohjaajan paikalle. Raportti kertoo kuitenkin, että neuvottelut ovat vielä varhaisessa vaiheessa.

Deadline-raportti paljasti myös odotetun julkaisupäivän: 2. heinäkuuta 2025, mikä tietääkin melko tiukkaa aikataulua. Universal vahvisti myöhemmin kyseisen päivämäärän twitter-postauksessa Jurassic World tilillään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan täältä.

Uutta Jurassic World -elokuvaa odotetaan täysin uudenlaisena lähestymistapana sarjaan, eikä odoteta, että Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard palaisivat mukaan tämän uuden trilogian jälkeen. Alkuperäisen trilogian Jeff Goldblum, Laura Dern ja Sam Neill eivät myöskään todennäköisesti enää palaa Jurassic Worldin maailmaan.

Kehutusta Star Wars -elokuvasta tunnettu ohjaaja havittelee pestiä tulevasta Jurassic Park -jatko-osasta Kommentit pois päältä artikkelissa Kehutusta Star Wars -elokuvasta tunnettu ohjaaja havittelee pestiä tulevasta Jurassic Park -jatko-osasta

Gareth Edwards silmäilee ohjaajan paikkaa uudelle -elokuvalle. Seuraavan Jurassic World -elokuvan ohjaajan etsintä saattaa olla ohi, sillä huhujen mukaan Rogue One -ohjaaja Gareth Edwards neuvottelee ottaakseen ohjakset.

Ensimmäiset neuvottelut Bullet Train -ohjaajan David Leitchin kanssa päättyivät tuloksetta. Elokuvalle on jo asetettu julkaisupäiväksi 2. heinäkuuta 2025, ja ja Amblin Entertainment ovat raporttien mukaan liikkeellä nopeasti täyttääkseen tärkeän roolin.

Jos Edwards sitoutuu projektiin, se merkitsee hänen paluutaan suurten budjettien franchise-elokuvien pariin hänen kriitikoiden ylistetyn Star Wars -spin-offinsa, Rogue One: A Star Wars Storyn, jälkeen. Mies ohjasi myös vuoden 2014 Godzilla-uusintaversion ja viimeisimmän projektinsa, tieteiselokuvan The Creator.

Tuleva Jurassic World -elokuva, johon Jurassic Park -elokuvan käsikirjoittaja David Koepp on kirjoittanut käsikirjoituksen, tarjoaa väitteiden mukaan raikkaan näkökulman sarjaan uusien hahmojen kautta. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, etteivät fanit näe Chris Prattia, Bryce Dallas Howardia tai alkuperäisen trilogian tähtiä kuten Jeff Goldblumia, Sam Neillia ja Laura Dernia.

Vaikka virallista nimeä ei ole vielä paljastettu, elokuvan odotetaan aloittavan tuotannon pian täyttääkseen vuoden 2025 julkaisupäivänsä.

Lähde: Hollywood Reporter

Onko tässä vuoden odotetuin kauhuelokuva? – ”Nallekarhu helvetistä” valtaa teatterit tänä perjantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Onko tässä vuoden odotetuin kauhuelokuva? – ”Nallekarhu helvetistä” valtaa teatterit tänä perjantaina

Halloween on nurkan takana, ja mikä olisi parempi tapa juhlistaa tätä helvetillistä juhlaa kuin katsoa elokuvateattereissa kunnon kauhupläjäystä? Tänä perjantaina ensi-iltansa saava kauhuelokuva Five Nights at Freddy’s ottaa suositun kauhupelin maailman ja tuo sen veren hyydyttävällä tavalla valkokankaalle.

Tuleva kauhuelokuvahitti “Five Nights at Freddy’s” perustuu suosittuun kauhupeliin ja tuo sen veren hyydyttävällä tavalla valkokankaalle. Elokuva kertoo tarinan vartijasta, joka ottaa vastaan uuden työpaikan Freddy Fazbear’s Pizzassa. Mutta nämä yövuorot eivät olekaan tavallisia, ne ovat täynnä kauhunhetkiä ja synkkiä salaisuuksia. Pian vartija tajuaa, että tämän paikan pimeä puoli on paljon pelottavampi kuin hän oli kuvitellut.

Elokuvan tähtikaartiin kuuluvat Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, Mary Stuart Masterson ja Matthew Lillard. Ohjauksesta vastaa Emma Tammi, joka on aiemmin ohjannut elokuvia kuten The Wind ja Blood Moon. Käsikirjoituksen takana puolestaan nähdään Scott Cawthon, Emma Tammi ja Seth Cuddeback, jotka ovat luoneet tämän kauhuseikkailun, joka on tehty veren hyydyttävää jännitystä varten.

Elokuva saapuu elokuvateattereihin huomenna 27.10.2023

Muista myös tarkastaa vinkkimme, mitä katsoa omalta kotisohvalta tuona helvetillisenä Halloween-viikonloppuna.