Dinosaurukset saapuvat digitaaliseen Monopoly -lautapeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosaurukset saapuvat digitaaliseen Monopoly -lautapeliin

Monopoly Madness

Ubisoft on laajentanut Madness -videopeliä esihistoriallisilla Dino City -lisäosalla. Voit katsoa trailerin alta.

Vauhdikasta, värikästä ja sarjakuvamaisella grafiikalla toteutettua koko perheen hupailupeliä on laajennettu hauskalla lisäosalla. Se tuo mukanaan esihistorialliset söpöt eläimet, kuten dinosaurukset ja aikakauden muut aikalaiselikot. Samalla lisäosa uudistaa suosittuun -lautapeliin perustuvaa pelimekaniikkaa hauskalla tavalla.

Pelissä ollaan viidakkomaisemissa ja pelaajan tulee kerätä hieman poikkeuksellisia raaka-aineita omaisuutta kartuttaakseen. Rahan lisäksi tarvitaan laavaa ja luita, joilla sekä hankitaan että kohennetaan omistuskohteita. Kisa vauraudesta muita pelaajia vastaan on touhukasta ja reipastempoista.

Pelaaja voi kerätä yhteismaa-arkuista uusia voimatehosteita itselleen, ajaa vaikkapa ankylosauruksen tuhoamaan kilpakumppanin rakennuksia tai heittää toisia lihansyöjäkasveilla. Vaaroja ja uhkia vaanii kaikkialla, sillä esimerkiksi raptorit ja tyrannosaurukset saattavat ilmestyä pelaajien riesaksi kesken bisnesten.

Uudenlaisten esihistoriallisten kenttien ja eläinten ohella lisäosa sisältää kaksi uutta pelihahmoa, luolapojan ja dodolinnun. Lisäksi lisäosa sisältää kaksi uutta puettavaa virtuaalihattua.

Dino City -lisäosaa voi pelata joko verkossa muita pelaajia vastaan tai yksin tekoälyohjattujen vastapelaajien kanssa.

Uuden lisäosan lisäksi Madness on nyt koepelattavissa ilmaisena demoversiona. Demoversiossa pelaaja pääsee valitsemaan yhden kymmenestä hahmosta, joilla voidaan kokea sekä pelin opetusosio että tarinapelitila. Koko peli kattaa peräti 20 eri hahmoa, enemmän pelikenttiä ja myös hauskan verkkopelitilan.

Madness ja sen Dino City -lisäosa ovat saatavilla sekä PlayStation 4, PlayStation 5, One, ja S sekä Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+ -pelipalvelusta.

Kommentoi

The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden

The Last of Us

:n The Last of Us -peleihin perustuva alkuvuodesta käynnistynyt on saamassa virallisesti jatkoa toisen kauden myötä. Aiheesta kertoi ensimmäisen Bloody Disgusting sivusto.

Sarjan ensimmäinen kausi perustuu pitkälti pelisarjan ensimmäisen osaan ja oletettavasti toinen kausi tulee keskittymään tarinaltaan jatko-osaan.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa saapui 4 -konsolille kesäkuun 19. päivä.

The Last of Us -sarja on katsottavissa Max -suoratoistopalvelusta.

 • Jaksot 1-3: Katsottavissa nyt
 • Jakso 4: Sunnuntai Helmikuu 5
 • Jakso 5: Sunnuntai Helmikuu 12
 • Jakso 6: Sunnuntai Helmikuu 19
 • Jakso 7: Sunnuntai Helmikuu 26
 • Jakso 8: Sunnuntai Maaliskuu 5
 • Jakso 9: Sunnuntai Maaliskuu 12

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • Chernobylite: Enhanced Edition
 • SCUM
 • State of Decay 2: Juggernaut Edition
 • The Long Dark: Survival Edition
 • Volcanoids
 • SurrounDead

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi