Dinosaurukset saapuvat digitaaliseen Monopoly -lautapeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosaurukset saapuvat digitaaliseen Monopoly -lautapeliin

Monopoly Madness

on laajentanut -videopeliä esihistoriallisilla Dino City -lisäosalla. Voit katsoa trailerin alta.

Vauhdikasta, värikästä ja sarjakuvamaisella grafiikalla toteutettua koko perheen hupailupeliä on laajennettu hauskalla lisäosalla. Se tuo mukanaan esihistorialliset söpöt eläimet, kuten dinosaurukset ja aikakauden muut aikalaiselikot. Samalla lisäosa uudistaa suosittuun Monopoly-lautapeliin perustuvaa pelimekaniikkaa hauskalla tavalla.

Pelissä ollaan viidakkomaisemissa ja pelaajan tulee kerätä hieman poikkeuksellisia raaka-aineita omaisuutta kartuttaakseen. Rahan lisäksi tarvitaan laavaa ja luita, joilla sekä hankitaan että kohennetaan omistuskohteita. Kisa vauraudesta muita pelaajia vastaan on touhukasta ja reipastempoista.

Pelaaja voi kerätä yhteismaa-arkuista uusia voimatehosteita itselleen, ajaa vaikkapa ankylosauruksen tuhoamaan kilpakumppanin rakennuksia tai heittää toisia lihansyöjäkasveilla. Vaaroja ja uhkia vaanii kaikkialla, sillä esimerkiksi raptorit ja tyrannosaurukset saattavat ilmestyä pelaajien riesaksi kesken bisnesten.

Uudenlaisten esihistoriallisten kenttien ja eläinten ohella lisäosa sisältää kaksi uutta pelihahmoa, luolapojan ja dodolinnun. Lisäksi lisäosa sisältää kaksi uutta puettavaa virtuaalihattua.

Dino City -lisäosaa voi pelata joko verkossa muita pelaajia vastaan tai yksin tekoälyohjattujen vastapelaajien kanssa.

Uuden lisäosan lisäksi Monopoly Madness on nyt koepelattavissa ilmaisena demoversiona. Demoversiossa pelaaja pääsee valitsemaan yhden kymmenestä hahmosta, joilla voidaan kokea sekä pelin opetusosio että tarinapelitila. Koko peli kattaa peräti 20 eri hahmoa, enemmän pelikenttiä ja myös hauskan verkkopelitilan.

Monopoly Madness ja sen Dino City -lisäosa ovat saatavilla sekä , , , ja S sekä Nintendo -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+ -pelipalvelusta.

Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita

Prince of Persia: The Lost Crown

on tuonut : The Lost Crown -peliin jännittäviä ominaisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille uusia haasteita ja elämyksiä. Päivityksen kohokohtana on Boss Attack -tila, jossa pelaajat voivat kohdata pelin pomovastuksia uudelleen ja valita heille sopivan vaikeustason sekä varusteet.

Boss Attack -tilassa pelaajat voivat valita taistelevansa pomoja vastaan helposta huippuvaikeaan tasoon. He voivat myös valita, millä varusteilla ja ominaisuuksilla taistelevat. Pelaajat palkitaan suorituksestaan ainutlaatuisella sinetillä, joka perustuu heidän suoritusaikaansa.

Kostoteemaisten uusintakertojen ohella pelaajat voivat haastaa itsensä Boss Rush -pelitilassa, jossa heidän on nujerrettava kaikki pelin pomovastukset yhdellä kertaa. Tämä pelitila sopii kokeneemmille pelaajille ja tarjoaa todellisen haasteen.

Päivitys tuo peliin myös muita parannuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta sujuvamman ja nautinnollisemman.

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla , , sekä S, ja Nintendo -pelikonsoleille, että :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 sisällöt on virallisesti julkistettu! Activision lupaa ”runsaan valikoiman ilmaista sisältöä tapahtumineen, haasteisiin ja avattaviin camoihin.” Voit katsoa julkaisutrailerin alapuolelta.

Uusi tietokortti sisältää lisätietoa aiemmin vihjatusta Gundam-yhteistyöstä, jossa nähdään alkuperäinen RX-78-2, Charin Zaku ja Witch From Mercury’n Aerial. Lisäksi Activision vihjaa salaperäisestä yhteistyöstä, joka saa fanit jo spekuloimaan mahdollisuuksista.

Todellinen vetonaula on kuitenkin Soap, joka (tavoillaan) tekee paluun Activisionin sanojen mukaan ”kunnioittaakseen hänen perintöään.” Neljän kauden taistelupassi sisältää kahden uuden operaattorin, Hammerin ja Voidin, lisäksi kaksi erillistä Soap-asua, joista toisen saa heti oston yhteydessä.

Vaikka Soap on rakastettu hahmo, suhtautuvat jotkut fanit hänen sisällyttämiseensä kauden 4 taistelupassiin ristiriitaisesti.

”Jälleen kerran Call of Duty herättää henkiin objektiivisesti kuolleen hahmon vain myydäkseen hänelle skinejä”, kirjoittaa YouTube-käyttäjä HiddenXperia. ”Soapia ammuttiin kirjaimellisesti päähän MWIII:n (hirveässä) kampanjassa, nyt hän on taianomaisesti elossa. Olen niin iloinen, että kasvoin pelaamalla CoD:ia ennen kuin aggressiivinen live-palvelu pilasi sen.”

Välillä on kuitenkin paljon uutta sisältöä kahlattavaksi läpi. Modern Warfare III saa kolme aivan uutta 6v6-ydinkarttaa, joista yksi sijoittuu Tokioon. Uusi kausi sisältää myös Demolition-, Hyper Cranked- ja Havoc-pelitiloja, uusia killstreak-sarjoja ja muita lisäyksiä.

Warzonen puolella kausi 4 sisältää päivityksiä Urzikstanin bunkkeriin ja Gulagiin sekä uuden Polaris RZR -ajoneuvon. Taktisen sprintin saappaat ovat herättäneet keskustelua fanien keskuudessa, sillä ne tarjoavat ”rajoittamattoman nopeudenlisäyksen taktiseen sprinttiin ja vähentävät putoamisvahinkoa.”

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 on suunniteltu julkaistavaksi 29. toukokuuta.