Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna

Exoprimal

Monet ovat odottaneet Dino Crisis -pelisarjan paluuta, mutta hiljattain pidetyssä State of Play -tapahtumassa paljasti uuden dinosauruspelin. Kyseessä on Exoprimal -moninpeli, joka on tulossa :lle ja konsoleille ensi vuoden puolella.

on täysin uusi pelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin ja laitetaan taistelemaan toisia pelaajia ja dinosauruksia vilisevään futuristiseen kaupunkiin.

Pelin keskeinen pelitila on Dino Survival, jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta taistelee toisiaan vastaan erinäisiä tavotteita saavuttaen. Nämä voivat olla dinosauruksia vastaan taisteleminen, tavaroiden vieminen paikasta toiseen tai tietyn alueen puolustaminen.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version PlayStation 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa PC:lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

saapuu PlayStation 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi