DIRT 5 -pelin julkaisu myöhästyy viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa DIRT 5 -pelin julkaisu myöhästyy viikolla

DIRT 5

-ajopelin julkaisua ollaan viivästetty viikolla ja uusi julkaisuajankohta on nyt lokakuun 16. päivä.

Mikäli ennakotilaa pelin Amplified Editionin niin peliä pääsee pelaamaan kolme päivää aikaisemmin lokakuun 13. päivä.

Peli ilmestyy PC:lle Steamin kautta ja Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille. Peli ilmestyy myös myöhemmin seuraavan sukupolven ja -konsoleille.

Kommentoi

No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille

No Man's Sky

Hiljattain Origins päivityksen saanut avaruussimulaatio No Man’s Sky on saamassa uudistuksen seuraavan sukupolven ja sekä S -konsoleiden ilmestyessä.

Marraskuun 10. ja 12. päivä ilmestyvät uudet versiot mahdollistavat 4K-laadun, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeuden sekä 5-10 kertaa nopeammat latausajat. Pelin nykyisille konsoliversioille omistavat saavat sen ilmaiseksi uusille konsoleille.

Playstation 5 -konsolilla peli tukee DualSense -ohjaimen haptista ohjausta sekä Pulse 3D teknologiaa. Pelistä tulee löytymään myös ristiinpelaamismahdollisuus.

Luonnollisesti myös pelin grafiikoita tullaan parantamaan uusien konsoleiden myötä. Nämä päivitykset saapuvat myös :lle. Uusilla konsoleilla peli tulee tukemaan myös 32 pelaajan moninpeliä.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille sekä PC:lle. Peli ilmestyy Xbox Series X ja S -konsoleille marraskuun 10. päivä ja Playstation 5 -konsolille marraskuun 12. päivä.

Kommentoi

Control ilmestyi Nintendo Switch -konsolille – peli striimataan pilven kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Control ilmestyi Nintendo Switch -konsolille – peli striimataan pilven kautta

Control

Kotimaisen Remedy Entertainmentin Control on saapunut Nintendo Switch -konsolille.

Kyseessä on pelin Ultimate Edition – Cloud Version, joka tarkoittaa sitä, että peli striimataan pilvestä. Pelin pelaaminen ilman riittävää nettiyhteyttä ei siis ole mahdollista.

Control ei tokikaan ole ensimmäinen peli, joka on ilmestynyt tähän tapaan Switchille. Aiemmin mm. Assassin’s Creed Odyssey sekä Resident Evil 7: Biohazard ilmestyivät pilviversioina Switchille Japanissa. Myös Hitman 3 on saapumassa Switchille pilviversiona.

Ultimate Edition sisältää pelin molemmat lisäosat Foundation ja AWE. Paketti sisältää myös Expeditions -päivityksen ja kuvaustilan.

Switchin lisäksi Control on saatavilla ja -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi