Disney+:n suosittu alkuperäissarja Shõgun saa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+:n suosittu alkuperäissarja Shõgun saa jatkoa

Shogun

Sarjan kehitystyöhön ovat palanneet keskeiset luovat kumppanit, mukaan lukien käsikirjoittajat ja vastaavat tuottajat ja , vastaava tuottaja sekä sarjan tähti ja tuottaja . Tuotantoaikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta käsikirjoittajatiimi kootaan ja aloittaa työnsä kesän aikana.

Ensimmäisten yhdeksän viikon aikana Shogun on noussut :n kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi striimattujen tuntien perusteella maailmanlaajuisesti. Kaikki 10 jaksoa Shogunin ensimmäiseltä kaudelta, joka päättyi huhtikuun 23. päivä, ovat saatavilla suoratoistettavaksi :lla maailmanlaajuisesti ja -palvelussa Yhdysvalloissa.

on James Clavellin bestsellerin alkuperäinen sovitus, ja se sijoittuu Japaniin vuoteen 1600, sisällissodan kynnykselle. Pääosassa näyttelee Hiroyuki Sanada, Lordi Yoshii Toranagana, joka taistelee elämästään, kun hänen vihollisensa hallintoneuvostossa yhdistyvät häntä vastaan. Kun läheltä löytyneestä kalastajakylästä pelastuu salaperäinen eurooppalainen laiva, sen englantilainen pilotti John Blackthorne (Cosmo Jarvis) tuo mukanaan salaisuuksia. Nämä voisivat auttaa Toranagaa kääntämään voimasuhteet edukseen sekä tuhoamaan Blackthornen oman vihollisryhmän – jesuiittapappien ja portugalilaisten kauppiaiden – mahtavan vaikutusvallan. Toranagan ja Blackthornen kohtalot nivoutuvat erottamattomasti heidän kääntäjäänsä, Toda Marikoon (Anna Sawai), joka on salaperäinen kristitty aatelisnainen ja hävetyn suvun viimeinen jälkeläinen. Palvellessaan isäntäänsä tämän poliittisesti kireällä maaperällä Marikon on sovitettava yhteen uusi kumppanuus Blackthornen kanssa, uskonsa joka pelasti hänet ja velvollisuutensa edesmenneelle isälleen.

Shogun

Ylistetyn näyttelijäkaartin turvin mennään jatkossakin

Shogun sisältää ylistetyn japanilaisen näyttelijäkaartin, jollaista ei ole aiemmin nähty amerikkalaisessa tuotannossa. Mukana ovat muun muassa: Tadanobu Asano (Kashigi Yabushige) esittämässä Toranagan pahamaineista selkäänpuukottajaa ja läheistä liittolaista. Hiroto Kanai (Kashigi Omi), kalastajakylän nuori johtaja, josta Blackthornen laiva löydettiin.

Takehiro Hira (Ishido Kazunarin) esittämässä Toranagan pääkilpailijana olevaa vaikutusvaltaista byrokraattia. Moeka Hoshi (Usami Fuji) esittämässä leskeä, joka joutuu löytämään uuden tarkoituksen isäntänsä taistelun keskellä.

Tokuma Nishioka näyttelee Toda Hiromatsua, Toranagan luotettua kenraalia ja läheisintä ystävää. Shinnosuke Abe on Toda Hirokatsu, joka tunnetaan myös nimellä Buntaro, Marikon mustasukkaista aviomiestä. Yuki Kura näyttelee Yoshii Nagakadoa, Toranagan röyhkeää poikaa jolla on kova halu osoittaa taitonsa.

Yuka Kouri näyttelee Kikua, ympäri Japanin tunnettua taiteilijatar kourtesaania. Fumi Nikaido esiintyy Ochiba no Katana, perillisen arvostettua äitiä, joka ei pysähdy mihinkään pysäyttääkseen Toranagan ja hänen uhkansa poikaansa kohtaan.

Nämä odotetut uutuussarjat nähdään Disney+ -palvelussa kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä odotetut uutuussarjat nähdään Disney+ -palvelussa kesäkuussa

Errori.net

tarjoaa kesäkuussa runsaasti uutta katsottavaa kaikenlaisille katsojille. Loistoa, muotia ja romantiikkaa yhdistävä vie katsojat 1970-luvun Pariisiin ja kertoo kuuluisan muotisuunnittelijan Karl Lagerfeldin noususta huipulle. Sarja perustuu Lagerfeldin bestseller-elämänkertaan.

Star Wars -fanit voivat ihailla uutta -sarjaa, joka sukeltaa syvälle galaksin historiaan ja tutkii shokeeraavaa rikosaaltoa. Sarjan keskiössä on arvostettu jedimestari, joka kohtaa menneisyydestään ponnistavan vaarallisen soturin.

Pride-kuukauden kunniaksi Disney+ laajentaa LGBTQ+ -sisältöään National Geographicin -dokumentilla. Dokumentti liittyy aiempiin Pride-aiheisiin julkaisuihin, kuten All of Us Strangers, Love, Simon ja Bohemian Rhapsody.

Itse perkele valtaa kohta Disney+:n! -The First Omen saapuu suoratoistopalvelun valikoimaan Kommentit pois päältä artikkelissa Itse perkele valtaa kohta Disney+:n! -The First Omen saapuu suoratoistopalvelun valikoimaan

The First Omen

Saavu todistamaan pahuuden syntymää, kun 20th Century Studiosin The First Omen saapuu palveluun 30. toukokuuta. Tämä on tunnetun kauhuelokuvasarjan esiosa, jonka on ohjannut Arkasha Stevenson, ja se on saanut Rotten Tomatoes -sivustolla Certified Fresh -arvion.

Elokuva on esiosa klassiseen kauhu-elokuvasarjaan, jota on kuvailtu kuolemanvaarallisen jännittäväksi, aidosti kauhistuttavaksi ja jopa vuoden parhaaksi kauhufilmiksi.

Vuoteen 1971 sijoittuvassa elokuvassa tähtiroolista vastaa Nell Tiger Free (Game of Thrones) amerikkalainen nunnaksi aikova Margaret, joka matkustaa Roomaan vastaanottamaan nunnanhuivia. paljastaa kauhistuttavat tapahtumat, jotka johtivat Damienin syntyyn. Fanit voivat uppoutua syvemmälle elokuvasarjaan eksklusiivisten kulissien takana -bonusmateriaalien avulla, kun elokuva saapuu kaikille suurille suomalaisille digitaalisille jälleenmyyjille 28. toukokuuta.