Disney on tuomassa The X-Filesin takaisin – tuottajana Black Pantherista tunnettu ohjaaja Kommentit pois päältä artikkelissa Disney on tuomassa The X-Filesin takaisin – tuottajana Black Pantherista tunnettu ohjaaja

ohjaaja Ryan Coogler on asetettu tuottamaan uutta versiota The X-Filesista. Vaikka sarjasta tiedetäkään vielä paljoa, Coogler toimii tuottajana, ja on epäselvää, ohjaako hän myös jaksoja.

Uudelleenkäynnistystä kehitetään ilmeisesti Disneyn toimesta, joka hankki The X-Filesiin oikeudet ostettuaan 21st Century Foxin vuonna 2019. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Coogler on liitetty The X-Filesiin, sillä X-Filesin luoja Chris Carter vihjasi aiemmin, että Coogler saattaisi työskennellä uuden projektin parissa sarjan parissa.

Carter sanoi äskettäisessä podcast-haastattelussa, että Coogler suunnittelee uudelleenkäynnistävänsä The X-Filesin monimuotoisella näyttelijäkaartilla.

Toivotaan, että Cooglerin osallistuminen voi tuoda uutta elämää The X-Filesiin ja auttaa sitä tavoittamaan uuden fani-sukupolven.

”Rakkaus on tuolla jossain” – Disney+ antoi ystävänpäivän vinkkinsä The X-Filesin faneille Kommentit pois päältä artikkelissa ”Rakkaus on tuolla jossain” – Disney+ antoi ystävänpäivän vinkkinsä The X-Filesin faneille

lähestyy ja tarjoaa monipuolisen valikoiman sisältöä tunnelmoimaan rakkauden ja ystävyyden hengessä. Vaikka palvelusta löytyy perinteisiä romanttisia draamoja ja komedioita, on siellä tarjolla myös jotain hieman erilaista teemaan liittyen.

, tuttavallisemmin , tarjosi yli kahden vuosikymmenen ajan kestäneen tarinan erikoisagentti Mulderista ja Dana Scullysta, joiden välillä kipinöi niin työskentelyssä kuin henkilökohtaisessakin elämässä.

Tässä Disneyn koonti jaksoista, joissa Mulderin ja Scullyn kemia saa ruutujen ääressä katsojan sydämen lämpenemään:

  • ”Pilotti” (Kausi 1, jakso 1): Sarjan ensimmäinen jakso vie katsojat Mulderin ja Scullyn ensikohtaamiseen, jossa kipinät alkavat lentää heti mysteerien täyttämällä polulla.
  • ”Jerseyn paholainen” (Kausi 1, Jakso 5): Mulder vie Scullyn epätavalliselle viikonloppuretkelle, mikä luo tilaisuuden leikkisälle sanailulle ja yhteiselle uteliaisuudelle.
  • ”Sittiäisten sota” (Kausi 3, Jakso 12): Vaikka Mulder ja Scully ovat fyysisesti erillään, heidän välisensä kemia on ilmeistä, kun he yrittävät ratkaista mysteeriä myöhäisten puhelinsoittojen ja tappajatorakoiden keskellä.
  • ”Pikkujuttu” (Kausi 4, Jakso 20): Mustasukkaisuus ja oivallukset ovat ilmassa, kun muodonmuuttaja herättää tunteita Mulderissa ja Scullyssa.
  • ”Postmoderni Prometheus” (Kausi 5, jakso 5): Kauniisti kuvattu jakso lähentää erikoisagentteja entisestään heidän jaettujen hetkiensä kautta.
  • ”Kolmio” (Kausi 6, Jakso 3): Aikamatkailu ja suudelma Bermudan kolmiossa tuovat sarjaan odotetun romanssin.
  • ”Sadekuningas” (Kausi 6, Jakso 8): Ystävänpäiväjakso, jossa Mulder ja Scully tutkivat suhdettaan samalla, kun selvittävät säätiedottajan vaikutusta sään muutoksiin.
  • ”Mulder ja Scully kohtaavat ihmishirviön” (Kausi 10, Jakso 3): Lämmintä huumoria ja leikkisää sanailua – tässä jaksossa kipinät eivät ole sammuneet vuosienkaan jälkeen.
  • ”Plus yksi” (Kausi 11, Jakso 3): Tutut flirttailut ja vaaralliset tilanteet tuovat Mulderin ja Scullyn lähemmäs toisiaan.
  • ”Taisteluni IV” (Kausi 11, Jakso 10): Mulderin ja Scullyn vankkumaton tuki ja rakkaus korostuvat, kun he yhdistävät voimansa pelastaakseen poikansa Williamin.

Lisäksi Disney+ tarjoaa mahdollisuuden katsella The X-Files -elokuvia, kuten Taistelu tulevaisuudesta ja Usko Koetuksella, jotka syventävät entisestään Mulderin ja Scullyn tarinaa.

Salaiset Kansiot on sarja, joka onnistuu kietomaan ystävänpäivän tunnelman mysteerien ja jännityksen ympärille, mutta samalla tarjoaa katsojilleen ainutlaatuisen rakkaustarinan, joka kesti vuosikymmeniä. Katsojat voivat nyt sukeltaa syvemmälle Mulderin ja Scullyn maailmaan Disney+ -palvelun kautta ja herätellä kipinöitä omiin ystävänpäiväjuhliinsa.

Uusi animaatiosarja Black Panther -universumista saapuu Disney+:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi animaatiosarja Black Panther -universumista saapuu Disney+:lle

Marvel on ilmoittanut uudesta animaatiosarjasta nimeltä , joka on animaatiosarja Black Pantherin maailmasta keskittyen Wakandan menneisyyden sotureihin, jotka matkustavat ympäri maailmaa saadakseen talteen vaarallisia vibraniumesineitä.

Sarja sijoittuu eri Wakandan historian aikakausiin ja esittelee monipuolisen henkilögallerian.

Eyes Of Wakanda on uusin sarja Marvelin animaatiosarjoista, jotka tutkivat erilaisia Marvel-universumin kulmia. Viimeaikaisia sarjoja ovat muun muassa Mikä jos…?, : Freshman Year ja X-Men '97.

Sarjan kehittävät Disney Television Animation ja , ja se on määrä esittää :ssa jossain vaiheessa tulevaisuudessa.