Disney+ pienentää kirjastoaan urakalla: Yli 120 titteliä poistettu palvelun valikoimasta Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ pienentää kirjastoaan urakalla: Yli 120 titteliä poistettu palvelun valikoimasta

Errori.net

on poistanut yli 120 titteliä kirjastostaan Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa (EMEA-alue), mikä on herättänyt ristiriitaisia reaktioita tilaajissa. Poistettujen joukossa on pääasiassa Disney Channelin alkuperäisiä elokuvia, vanhoja live-toimintaelokuvia ja muutamia sarjoja, kuten Zeke and Luther ja Pepper Ann.

Lähteiden mukaan tämä toimenpide on osa ”kirjaston otsikkotarkastelua”, jonka tarkoituksena on optimoida sisältötarjonta. Tämä seuraa samankaltaisia sisällön poistoja vuoden 2023 aikana, mukaan lukien joukko alkuperäissarjoja viime toukokuussa, luultavasti kustannusten leikkaustoimenpiteiden seurauksena.

Tässä on vilkaisu muutamiin huomionarvoisiin otsikoihin, jotka eivät enää ole saatavilla EMEA-alueella:

Disney Channel -elokuvat: Motocrossed, Hatching Pete, Pixel Perfect, Read It and Weep, jne. Live-toimintaelokuvat: Babes in Toyland (1961), Darby O'Gill and the Little People (1959), That Darn Cat (1965), jne. Sarjat: Zeke and Luther, Pepper Ann, So Random, Genius (kaudet 1-3), jne.

On tärkeää huomata, että tämä lista ei ole kattava, ja poistetun sisällön täysi laajuus voi vaihdella riippuen tarkemmasta sijainnista EMEA-alueella.

Tämä toimenpide korostaa jatkuvia haasteita, joita suoratoistopalvelut kohtaavat tasapainottaessaan sisältötarjontaa kustannusten hallinnan ja käyttäjien mieltymysten kanssa. Tarjoaako Disney+ lisätietoja sisältöarviointiprosessistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan EMEA-kirjaston suhteen, se jää nähtäväksi.

Verta ja väkivaltaa ei tulla kaitsamaan Disney+:n tulevassa Marvel Zombies-sarjassa Kommentit pois päältä artikkelissa Verta ja väkivaltaa ei tulla kaitsamaan Disney+:n tulevassa Marvel Zombies-sarjassa

Marvelin What If…? -sarjassa esiteltiin vaihtoehtoisia versioita Marvel-universumista, ja yksi näistä oli zombiversio. Tämän perusteella Marvel on nyt tuonut markkinoille oman Marvel Zombie -spinoff-sarjan.

Zombeja esiintyi What If…? -sarjan ensimmäisen kauden viidennessä jaksossa. Sarjassa seurattiin sankareiden ja pahisten kauhistuttavia ja verisiä kohtaloita, minkä vuoksi sille myönnettiin poikkeuksellinen MA-TV-ikäraja, mikä tarkoittaa aikuisille suunnattua sisältöä.

Ohjaaja Bryan Andrews kertoo, että -sarjasta tulee erittäin rankkaa ja väkivaltaista sisältöä, mutta siinä on myös huumoria ja muita elementtejä. Sarjassa nähdään paljon toimintaa, tunteita ja draamaa, ja se tarjoaa monipuolisen katselukokemuksen.

Marvel Zombies nähdään Disney Plussassa tulevaisuudessa, ja se odotetaan tarjoavan katsojilleen unohtumattomia ja jännittäviä hetkiä Marvel-universumin zombiversiossa.

Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu! Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu!

Marvel Animationin '97 -sarjan traileri ja teaser-juliste on nyt julkaistu. Tämä täysin uusi animaatiosarja, joka sisältää 10 jaksoa, saapuu -palveluun 20. maaliskuuta.

X-Men '97 palaa 1990-luvun ikoniseen aikakauteen, kun X-Menit joutuvat kohtaamaan vaarallisen ja odottamattoman uuden tulevaisuuden.

Äänirooleissa kuullaan muun muassa Ray Chasea, Jennifer Halea, ja Alison Sealy-Smithiä. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Beau DeMayo, ja jaksojen ohjaajina ovat Jake Castorena, Chase Conley ja Emi Yonemura. Sarjan musiikista vastaavat The Newton Brothers, ja tuottajina toimivat Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso ja DeMayo.