Disneyn merirosvoseikkailut jatkuvat – Margot Robbien tähdittämä elokuva edelleen suunnitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Disneyn merirosvoseikkailut jatkuvat – Margot Robbien tähdittämä elokuva edelleen suunnitteilla

-elokuvasarjan tuottaja Jerry Bruckheimer vakuuttaa edelleen haluavansa tehdä kaksi uutta elokuvaa. Toisessa toivotaan Margot Robbien näyttelevän pääosaa.

Bruckheimer kommentoi huhuja Robbien tähdittämästä elokuvasta. Robbie itse sanoi vuonna 2022, ettei usko Disneyn haluavan toteuttaa hänen ideaansa.

”Meillä oli aikoinaan idea tehdä enemmän naisvetoinen – ei kokonaan naisvetoinen, mutta erilainen tarina – joka olisi ollut mielestämme todella hieno,” Robbie sanoi tuolloin. ”Mutta kaiketi he eivät halua tehdä sitä.”

Bruckheimer kuitenkin toppuuttelee epäilyksiä.

”Nämä ovat kaksi eri elokuvaa,” Bruckheimer kertoo EW-lehdelle. ”Toivomme saavamme molemmat tehtyä, ja uskon myös Disneyn haluavan todella tehdä Margotin elokuvan.”

Bruckheimer vahvistaa myös käsikirjoittaja Jeff Nathansonin työstävän aiemmin huhuttua täydellistä uudelleenkäynnistystä. Nathansonin käsikirjoitus on Bruckheimerin mukaan jo hyvässä vaiheessa.

Viimeisin Pirates of the Caribbean -elokuva, Pirates of the Caribbean: Salazarin kosto, ilmestyi vuonna 2017. Vaikka arvostelut olivat hieman aiempia osia parempia, kärsi elokuva silti tuttujen ongelmien alla.

Jäämme siis odottamaan, nähdäänkö merirosvoja valkokankaalla tulevaisuudessa, Robbien kanssa tai ilman.

Lähde: EW

Odotettu Moana 2 ilmestyy marraskuussa – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Moana 2 ilmestyy marraskuussa – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa

Moana 2

Moana 2 saapuu elokuvateattereihin marraskuun 27. päivänä 2024, ja nyt siitä on julkaistu ensimmäinen traileri. Traileri antaa meille parhaan tähänastisen kuvan Moanan, Mauin, Hei Hein ja Puan uudesta suuresta seikkailusta, joka sijoittuu kolme vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen.

Traileri alkaa Moanasta, joka antaa erakkoravulle uuden simpukan ennen kuin hän itse käyttää omaa simpukankuortaan kutsun soittamiseen. Sitten näemme kuinka hän katsoo innoissaan kohti uutta saarta, ja lopuksi näemme hänen perheensä ja kyläläisten hurraavan hänelle, kun hän ilmeisesti aloittaa tämän uuden seikkailun.

”Tämä on kutsu esi-isiltämme,” Moana sanoo. ”Purjehtimaan uusille taivaille ja yhdistämään kansamme uudelleen koko valtameren yli.”

Moana 2

Maui tekee vain lyhyen, mutta hauskan esiintymisen trailerissa, kun hän vitsailee syövänsä sekä Hei Hein että Puan välipaloiksi.

”Veneen välipala!” Maui sanoo, kun Hei Hei putoaa hänen käteensä. Sitten hän huutaa: ”Veneen välipala päivitetty! Pekonia ja munia?!” kun Pua seuraa pian perässä. Lopuksi hän kysyy kysymyksen, jonka moni meistä mietti jo ensimmäisessä Moana-elokuvassa: ”Miksi et ottanut sikaa mukaan viime kerralla?” Onneksi ihana Pua on mukana tälläkin matkalla!

Traileri on täynnä myös muita jännittäviä vihjeitä, mukaan lukien salamaniskun kylän rakennukseen. Valaita, jotka muistuttavat Moanan esi-isien henkeä, koska niissä on samat merkit kuin hänen isoäidillään paholaisrauskuna. Tapaamista kookospähkinää muistuttavien Kakamora-merirosvojen kanssa ja uutta silmäystä jättiläissaareen/hirviöön/simpukkaotukseen, josta julkaistiin kuva hiljattain.

Moana 2 poster

saapuu elokuvateattereihin marraskuun 27. päivänä 2024, ja on jakanut hieman lisää tietoa siitä, mitä fanit voivat odottaa tarinalta.

”Moana 2 yhdistää Moanan ja Mauin kolme vuotta myöhemmin laajalle uudelle matkalle epätodennäköisten merimiesten joukon kanssa”, Disneyn virallinen kuvaus kuuluu.
”Saatuaan odottamattoman kutsun esi-isiltään, jotka olivat taitavia navigaattoreita, Moanan on matkustettava Oseanian kaukaisiin meriin ja vaarallisiin, jo kauan sitten kadonneisiin vesiin ja seikkailuun, jota hän ei ole koskaan aiemmin kohdannut.”

Moana 2:n ohjaavat David Derrick Jr, Jason Hand ja Dana Ledoux Miller, ja molemmissa päärooleissa palaavat Auli'i Cravalho Moanana ja Dwayne Johnson Mauina.

Lähde: IGN

X-Men on palaamassa valkokankaille Kommentit pois päältä artikkelissa X-Men on palaamassa valkokankaille

Mutanttisaagan uudelleenfilmatisointi on vielä alkutekijöissään. Näyttelijä- ja ohjaajakiinnityksiä ei ole toistaiseksi julkistettu. Marvel Studiosin presidentti toimii kuitenkin varmistuneesti tuottajana. Deadlinen mukaan etsii parhaillaan ohjaajaa Lesslien ja Feigen rinnalle projektiin.

Viimeisin tieto -elokuvasta saatiin syyskuussa 2023, jolloin uutisoitiin Marvelin käynnistävän käsikirjoittajien etsinnän vuodenvaihteen lakkoliikehdintien päätyttyä. Kyseessä on ensimmäinen virallinen X-Men-elokuvahanke Disneyn toteuttamana vuoden 2019 yrityskaupan jälkeen, jossa se hankki 20th Century Foxin ja siihen kuuluvat Marvel-oikeudet.

X-Men '97 animaatiosarjan kriittinen menestys sekä tulevana kesänä teattereihin saapuva -elokuva ovat sytyttäneet uutta innostusta mutantteihin. Lisäksi Marvel on julkistanut kunnianhimoisia suunnitelmia X-Men-sarjakuvien uudelleenkäynnistämiseksi. Näiden tekijöiden valossa ei ole yllätys, että haluaa palata suosittujen mutanttien pariin elokuvien ja televisiosarjojen tuotantomäärien supistamis lupauksesta huolimatta.