Disneyn suoratoistopalvelu saapuu marraskuussa – maksaa puolet vähemmän kuin Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Disneyn suoratoistopalvelu saapuu marraskuussa – maksaa puolet vähemmän kuin Netflix 53

Disneyn uusi suoratoistopalvelu lanseerataan marraskuun 12. päivä. Palvelu tulee haastamaan kilpailevan palvelun Netflixin sisällöllään ja myös hinnallaan. kustantaa kuukaudessa noin 6€, joka on puolet vähemmän kuin kilpaileva palvelu .

Arsenaalissaan Disneyllä on elokuvia ja sarjoja isoissa nimissä: Marvel, Star Wars, Pixar sekä lukemattomat Disneyn omat brändit. Lanseeraushetkellä palvelusta löytyy yli 7500 jaksoa sarjoja sekä 400 elokuvaa. Joukossa on mm. 30 kautta The Simpsons -sarjaa, jonka Disney nappasi ostaessaan 21st Century Foxin aiemmin tänä vuonna.

Disney aikoo investoida palvelun alkuperäissarjoihin vuoden 2020 tilikaudella yhteensä miljardin. Palvelu tulee saatavilla Pohjois-Amerikassa marraskuussa 2019 ja Euroopassa myöhemmin loppuvuodesta tai viimeistään alkuvuodesta 2020.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna 34

Helsinkiläinen Next Games -pelifirma on tuottamassa yhteistyössä Netflixin kanssa kolmatta The Stranger Things -aiheista mobiilipeliä. Vielä nimetön peli ilmestyy vuonna 2020 Androidille ja iOS:lle. Firma on aiemmin tuottanut The Walking Dead -mobiilipelejä.

Alustavien tietojen perusteella peli perustuu sijaintiin ja siinä on pulmanratkonta- ja roolipelielementtejä. Pelissä pääsee seikkailemaan ja taistelemaan toisten pelaajien kanssa Upside Down -maailmassa. Pelissä on myös Google Maps -integraatio. Tyyliltään peli noudattelee 80-luvun estetiikkaa.

Järjestyksessään toinen ja kolmanteen kauteen keskittyvä Stranger Things 3: The Game ilmestyy heinäkuun 4. päivänä. Samana päivänä ilmestyy myös sarjan kolmas tuotantokausi. Aiempi ensimmäisen ja toisen kauden väliin sijoittuva Stranger Things: The Game -mobiiliseikkailupeli ilmestyi vuonna 2017.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

The Division -pelisarja kääntyy elokuvaksi Netflixille Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -pelisarja kääntyy elokuvaksi Netflixille 29

Ubisoft ja on lyöneet hynttyyt yhteen ja ilmoittaneet julkaisevansa The Division -aiheisen elokuvan. Leffan pääroolissa nähdään Jake Gyllenhaal (Velvet Buzzsaw, Life) ja Jessica Chastain (Dark Phoenix, Molly’s Game). Elokuvan ohjaajana toimii David Leitch (Deadpool 2, John Wick).

Leffan juoni noudattelee pelien tarinaa ja siinä pandemia leviää Black Fridayn aikaan paperirahan välityksellä ja aiheuttaa tuhojaan New Yorkin kaupungissa. Henkiin jäävät yrittävät selvitä seuraavasta kaaoksesta ja pelastaa mitä ihmisyydestä on jäljellä.

The Division -elokuvan julkaisuajankohta on vielä toistaseksi pimennossa.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare Kommentit pois päältä artikkelissa Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare 69

1.5 / 10
Heh heh Kaikki on niin huonoa, että välillä se on oikeasti hauskaa. Legendaariset naamapalmut läpsivät kasvoja ja hymähdykset täyttävät katseluhuoneen. Viihdearvossa on onnistuttu jotenkin. Hyörh Näyttelijät, erikoisefektit, juoni... kaikki on ihan kauheaa.

Varoitus, tämä ”arvostelu” sisältää juonipaljastuksia ja huonoa kirjoitusta leffan tason hengessä.

Jonkinlaiset näyttelijäksi itseään kutsuvat tyypit ovat cool, hauska ja kovaksikeitetty erikoisryhmä, jotka ovat huonoja siinä mitä tekevät, mutta koska presidentti käski, niin heidät työhön lähetetään. Salaisesta tutkimuskeskuksesta on hävinnyt kaikki ihmiset ja pitäisi selvittää, että mitä tapahtuu. Tästähän se katsojan riemu alkaa.

Tutkimuskeskus oli löytänyt oudon mustan palikan, mikä muutti kaikki tuhkaksi, paitsi yhden naisen, joka sattui olemaan suojassa sähkömagneettiselta säteilyltä suojatussa kasvihuoneessa, mikä näyttää eteiskopilta. Jännitys ja toiminta alkaa, kun huonoihin cosplay-asuihin pukeutuneet avaruuden muukalaiset haluavat saada palikan itselleen!

Vaikka vihollisia on neljä ja hyviä jätkiä neljä (yksi on nainen ja hänellä ei ole pyssyä, paitsi leffan loppupuolella, mutta koska hän ei pyssyä käytä häntä ei lasketa mukaan), niin ammuskelua on todella paljon. Johtuen siitä, että ihmisten luodit eivät vahingoita avaruuden valloittajia sillä he käyttävät huijauksena suojakilpeä. Viholliset eivät osu, sillä he ampuvat vähän ja keskittyvät lähinnä kävelemään paikasta toiseen, seisoskelemaan ja välillä teleporttailemaan.

Katsokaa kuinka upeat asut! Läheltä näyttää vaahtomuovilta ja Finfoamilta.

Luulisi, että teleportilla olisi helppo hakea palikka, koska teleportilla pääsee vaikka muihin maailmoihin lentelemään (näin kävi). Mutta ei.

Ammuskellaan ja huudetaan. Sitten päätetään vaihtaa musta palikka ihmisten iskuryhmän pomoon joka jäi tyhmänä panttivangiksi. Ja kuinka jännittävää! Musta palikka ja nämä avaruuden kommandot eivät olleetkaan tulleet maapallolle siitä syystä mitä luultiin! Loput joudut selvittämään katsomalla elokuvan.

Hölmön näköisiä sekundanäyttelijöitä ja vastaavaa näyttelytyötä, rumia proppeja, mielikuvitukseton joku mitä voi löyhästi juoneksi kutsua. Osittain huonouden takia todella huvittava ja siksi myös yllättävän viihdyttävä. Tämän leffan kanssa aika kului nopeasti. On muuten aika turha varmasti sanoa, että leffa sisältää hirveän määrän epäloogisuuksia juonessa. Montako sinä niitä löydät? Leffa löytyy Netflixistä.

Linkkaamani traileri on ties mistä, koska minua ei kiinnosta hakea järkevää sellaista.

Kesällä PSVita on tosi kiva!

Kommentoi