Disneyn taianomaiset tunnelmat saapuvat tanssittaviksi Just Dance 2024 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Disneyn taianomaiset tunnelmat saapuvat tanssittaviksi Just Dance 2024 -peliin

Just Dance 2024

tuo yhteistyössä Disneyn kanssa elokuvien taikaa tanssittavaksi Edition -peliin.

Magical Time alkaa tänään 12. joulukuuta ja kestää aina 20. helmikuuta 2024 saakka. Tämän ajanjakson aikana voivat Just Dance 2024 Edition -pelaajat kokea Disney-elokuvien taianomaisuuden tanssin ja musiikin kautta. Kappaleet ovat saatavilla ilmaiseksi rajoitetun ajan. Lisäksi tämä pelikausi tuo mukanaan uuden edistymisradan 25 erilaisella lisäpalkinnolla.

Ensimmäisessä vaiheessa 12. joulukuuta ja 16. tammikuuta välisenä aikana on mukana neljä eri kappaletta, jotka vievät tanssijansa aitoihin Disney-tunnelmiin. Mukana olevat kappaleet ovat A Whole New World (Aladdin), Zero To Hero (Hercules), How Far I'll Go (Moana) ja Let It Go (Frozen – huurteinen seikkailu). Toisessa vaiheessa 16. tammikuuta ja 20 helmikuuta välisenä aikana kappaleina ovat When Will My Life Begin (Kaksin karkuteillä), I'll Make a Man Out of You (Mulan), Into The Unknown (Frozen II) ja You've Got a Friend in Me (Toy Story – leluelämää). Just Dance+ -tilaajat saavat kummassakin jaksossa kaksi kappaletta neljästä viikon ennen muita.

Perinteisen yksinpelin lisäksi Just Dance 2024 Edition tarjoaa käyttöön Just Dance+ -tilauspalvelun. Se laajentaa peruspelin kappalevalikoimaa sadoilla muilla tanssibiiseillä. Just Dance 2024 Editionin mukana tulee kuukauden käyttöoikeus kuukausimaksulliseen Just Dance+ -palveluun. Se myös päivittyy tasaisin väliajoin uusilla kappaleilla ja tarjoaa lisäetuja pelitapahtumiin.

Just Dance 2024 Edition -tanssipeliä ohjataan iOS- ja Android-älypuhelimille ilmaiseksi saatavana olevalla Just Dance -puhelinsovelluksella. Se muuttaa pelaajien älypuhelimen tanssiohjaimeksi pisteytystekniikalla, jonka avulla jopa kuusi pelaajaa voi tanssia ilman lisätarvikkeita.

Just Dance 2024 Edition on saatavilla Nintendo , , ja S -konsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.