Doctor Who’n ensimmäinen naistohtori Jodie Whittaker on huhujen mukaan jättämässä suositun sci-fi-ohjelman Kommentit pois päältä artikkelissa Doctor Who’n ensimmäinen naistohtori Jodie Whittaker on huhujen mukaan jättämässä suositun sci-fi-ohjelman

Pisimpään jatkuneen tieteisfiktiosarja :n pääroolissa näyttelevä Jodie Whittaker on huhujen mukaan astumassa sivuun sarjasta, raportoi The Mirror. Kyse on vielä huhuista, joista myös Radio Times uutisoi kertoen samalla, että ei ole suostunut kommentoimaan väitettä sen tarkemmin.

Whittaker on huhujen mukaan astumassa syrjään sarjasta heti, kun parhaillaan käynnissä olevan kolmannentoista tuotantokauden jaksot on saatu kuvattua loppuun. Näin ollen sarjassa ollaan valmistautumassa Tohtorin regeneroitumiseen eli uudelleensyntymiseen. The Mirrorin lähteiden mukaan asiasta ollaan tietoisia koko tiimissä, mutta että siitä ei vielä puhuta julkisesti.

Whittaker julkistettiin Tohtorin rooliin vuonna 2017, ja hän debytoikin suositun aikaherran roolissa vuonna 2018 käynnistyneessä sarjan yhdennessätoista tuotantokaudessa. Whittaker on ensimmäinen naisnäyttelijä, joka on esittänyt Tohtoria ohjelmassa.

Kommentoi

Gangsterisarjan peliversio Peaky Blinders: Mastermind ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Gangsterisarjan peliversio Peaky Blinders: Mastermind ilmestyy elokuun lopulla

Peaky Blinders: Mastermind

Suositun :n gangsterisarja Peaky Blindersin inspiroima Peaky Blinders: Mastermind -peli on saanut vihdoin julkaisuajankohdan. Peli ilmestyy elokuun 20. päivä.

Peaky Blinders: Mastermind noudattaa mm. Commandos: Behind Enemy Lines -pelin tyyliä, mutta sotilaiden sijaan siinä ohjataan jengin hahmoja. Käytössäsi on myös erityinen ajanhallintaominaisuus. Tarkoituksenasi on toteuttaa täydellinen ryöstö. Pelin kehityksestä vastaa FuturLab ja julkaisijana toimii Curve Digital.

Pelin ilmestyy elokuun 20. päivä ä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Gangsterisarja Peaky Blinders muuntuu strategiapeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Gangsterisarja Peaky Blinders muuntuu strategiapeliksi

Peaky Blinders: Mastermind

Ensimmäisen maailmansodan jälkeiseen Englantiin sijoittuva suosittu :n Peaky Blinders -sarja on muuntumassa pulmanratkontaa ja strategiaa yhdisteleväksi peliksi.

Peaky Blinders: Mastermind on pelinä hieman kuin Commandos: Behind Enemy Lines, mutta siinä ohjataan jengin hahmoja erityistä ajanhallintaa hyväksi käyttäen ja toteutetaan täydellinen ryöstö. Pelin kehityksestä vastaa FuturLab ja julkaisijana toimii Curve Digital.

Pelin on määrä ilmestyä tänä kesänä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi