Doom 2 -pelin viimeinen salaisuus paljastettu 24 vuoden jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Doom 2 -pelin viimeinen salaisuus paljastettu 24 vuoden jälkeen

Doom 2 -pelin tekijät ovat paljastaneet pelin viimeisen ratkaisemattoman salaisuuden, joka löytyy teollisuusalueelta 15. kartalta. Kyseisen mysteerin olemassaolo on ollut pelaajien tiedossa sekä nähtävillä jo pitkään, ja sinne on päästy eri tavoin, kuten huijauskoodeilla. Doomin yksi luoja on kertonut, että ilman huijaamista alueelle pääsy vaikuttaa tarkoituksella mahdottomalta.

Romero twiittasi onnittelun Zero Master -pelaajalle, joka selvitti vihdoin ratkaisun: salaiselle alueelle pääsee, kun vihollinen työntää pelaajan sinne. Tässä kyseisessä tilanteessa vihollinen on Pain Elemental.

Zero Masterista tuli ensimmäinen pelaaja, joka selvitti Doom 2:sen alkuperäisestä MS-DOS versiosta level 15:en kartan täysin 100 prosenttisesti. Doomin tekijät helpottivat vaikean salaisuuden pelin seuraavissa päivityksissä.

Katso ratkaisutilanne tästä:

John Romeron onnittelutwiitit

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi