Doom 2 -pelin viimeinen salaisuus paljastettu 24 vuoden jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Doom 2 -pelin viimeinen salaisuus paljastettu 24 vuoden jälkeen

2 -pelin tekijät ovat paljastaneet pelin viimeisen ratkaisemattoman salaisuuden, joka löytyy teollisuusalueelta 15. kartalta. Kyseisen mysteerin olemassaolo on ollut pelaajien tiedossa sekä nähtävillä jo pitkään, ja sinne on päästy eri tavoin, kuten huijauskoodeilla. Doomin yksi luoja John Romero on kertonut, että ilman huijaamista alueelle pääsy vaikuttaa tarkoituksella mahdottomalta.

Romero twiittasi onnittelun Zero Master -pelaajalle, joka selvitti vihdoin ratkaisun: salaiselle alueelle pääsee, kun vihollinen työntää pelaajan sinne. Tässä kyseisessä tilanteessa vihollinen on Pain Elemental.

Zero Masterista tuli ensimmäinen pelaaja, joka selvitti 2:sen alkuperäisestä versiosta level 15:en kartan täysin 100 prosenttisesti. Doomin tekijät helpottivat vaikean salaisuuden pelin seuraavissa päivityksissä.

Katso ratkaisutilanne tästä:

John Romeron onnittelutwiitit

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi