Doom 2 -pelin viimeinen salaisuus paljastettu 24 vuoden jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Doom 2 -pelin viimeinen salaisuus paljastettu 24 vuoden jälkeen

-pelin tekijät ovat paljastaneet pelin viimeisen ratkaisemattoman salaisuuden, joka löytyy teollisuusalueelta 15. kartalta. Kyseisen mysteerin olemassaolo on ollut pelaajien tiedossa sekä nähtävillä jo pitkään, ja sinne on päästy eri tavoin, kuten huijauskoodeilla. Doomin yksi luoja John Romero on kertonut, että ilman huijaamista alueelle pääsy vaikuttaa tarkoituksella mahdottomalta.

Romero twiittasi onnittelun Zero Master -pelaajalle, joka selvitti vihdoin ratkaisun: salaiselle alueelle pääsee, kun vihollinen työntää pelaajan sinne. Tässä kyseisessä tilanteessa vihollinen on Pain Elemental.

Zero Masterista tuli ensimmäinen pelaaja, joka selvitti Doom 2:sen alkuperäisestä MS-DOS versiosta level 15:en kartan täysin 100 prosenttisesti. Doomin tekijät helpottivat vaikean salaisuuden pelin seuraavissa päivityksissä.

Katso ratkaisutilanne tästä:

John Romeron onnittelutwiitit

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.