DOOM-aiheinen roguelike Jupiter Hell saapui Early Accessiin Kommentit pois päältä artikkelissa DOOM-aiheinen roguelike Jupiter Hell saapui Early Accessiin

Jupiter Hell

Samalla pelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sai alkunsa DOOM -pelinä nimeltään DoomRL. Sittemmin Zenimaxin lakijutun myötä pelin julkaisu viivästyi, mutta lopputulokseksi saatiin Jupiter Hell.

Jupiter Hell
Pelissä liikutaan peltyypille ominaisesti näppäimistön avulla.

Jupiter Hell on kuin digitaalinen lautapeli. Perinteistä henkeä korostaa myös ohjaus, joka toimii pelkästään näppäimistöllä. Saatavilla on kuitenkin myös tuki ohjaimille. Valittavana on hahmotyyppejä kuten Marine, Scout ja Technician. Näiden ominaisuuksia voi syventää yli 20 eri roolilla. Grafiikka on miellyttävän retroileva aina kuvaputkinäytön kaarevuutta ja HUDin fontteja myöten. Taustalla soi lajityypille ominainen heavy metallin renkutus.

Jupiter Hell
Retrohenkisyyttä korostaa kuvaputkinäytön kaarevuus.

Vastaansa pelaajat saavat zombeja, demoneja ja muita hirviöitä. Aseistuksena on perinteisiä haulikoita ja moottorisahoja, sekä raidetykki. Pelitiloja on perinteisen tarinatilan lisäksi Trials mode, jossa omaa kokemusta voi muokata. Saatavilla on myös Arena mode, jossa pelaajat saavat vastaansa aallottain vihollisarmeijoita. Endless mode on puolestaan loputon määrä sattumanvaraan luotuja tasoja. Classic modessa puolestaan pääsee pelaamaan ilman tarinaa sekä tasoja.

Jupiter Hell on saatavilla tilassa Steam, ja kauppapaikoista.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

Ubisoft kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä Life By You ja sen kehityksestä vastaa entinen pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy :lle ja Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi