Doom Eternal ilmestyy ensi vuoden alussa – katso ensimmäinen pelitraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal ilmestyy ensi vuoden alussa – katso ensimmäinen pelitraileri

Odotettu Doom jatko-osa ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Bethesdan toimesta. id Softwaren kehittämä peli jatkaa siitä mihin edeltäjänsä jäi – tosin nyt seikkaallaan Marsin sijaan maan pinnalla.

Pelissä aseistusta on päivitetty ja jälki on entistä brutaalimpaa. Esimerkiksi superhaulikossa on lihakoukku, jolla voi tarttua pahaa aavistamattomaan viholliseen etäältä ja sinkoutua sen vierelle aiheuttamaan kipua. Vihulaisia on myös lisätty, mutta vanhoja suosikkeja ei ole unohdettu.

Peli julkaistaan PS4, ja Switch -konsoleille. Myös versio on luonnollisesti tulossa.

Katso ensimmäinen pelitraileri tästä. Pelin alkaa kohdasta 43:00 ja itse pelitraileri kohdasta 50:13:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi