Doom Eternalin ennakkotilaajat saavat Doom 64 -pelin kylkiäisenä Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternalin ennakkotilaajat saavat Doom 64 -pelin kylkiäisenä

Doom 64

Tulevan Eternal -pelin piti ilmestyä jo marraskuussa, mutta sen julkaisu viivästyi ensi vuoden puolelle. Nyt id on ilmoittanut antavansa pelin ennakkotilaajille 64 -pelin kylkiäisenä. Kylkiäisen saa vain ja One -konsoleille ja :lle.

Alunperin Nintendo 64 -konsolille vuonna 1997 ilmestynyt 64, eikä koskaan ilmestynyt muille alustoille. Nyt kuitenkin peliä on paranneltu grafiikoiden osalta ja uusia tasoja ja aseita on lisätty.

ilmestyy maaliskuun 20. päivä 2020 Playstation 4, One ja Nintendo Switch -konsoleille, :lle sekä Google Stadia -pelipalveluun.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi