DOOM Eternalin uusin päivitys muuntaa pelin pikseligrafiikoille Kommentit pois päältä artikkelissa DOOM Eternalin uusin päivitys muuntaa pelin pikseligrafiikoille

DOOM Eternal

DOOM Eternalin viimeisin päivitys on tuonut peliin uusia visuaalisia tyylejä. Valittavana on mm. mustavalkoinen tai Classic, joka muuntaa pelin grafiikat alkuperäisen 90-luvun julkaisun kaltaisiksi.

Näiden tilojen lisäksi valittavana on myös Gritty ja Cinematic -tilat. Visuaalisten tyylien lisäksi peliin on tuotu myös uusi Battlemode Arena -tila Torment. Meneillään on myös Grayscale tapahtuma, jossa voit kerätä mustavalkoisia keräilyesineitä. Tuloillaan on myös Hack to the Future II -tapahtuma, joka tarjoilee lisää keräilyesineitä.

on saatavilla :lle, sekä , ja -konsoleille. Peli löytyy myös -pelipalvelusta.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä ja -konsoleille sekä :lle, että -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi