Doom saatiin toimimaan pikaruokaketjun vanhalla kassalaitteella Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan pikaruokaketjun vanhalla kassalaitteella

Doom x McDonalds

Vanha kunnon on saatu toimimaan McDonaldsin vanhalla kassalaitteella. -käyttäjä Ry kertoi aiheest julkaisemassa viestissään kuvien kera.

Vaikkakin kyseessä on pitkälti on kyseinen temppu silti mainitsemisen arvoinen ihan vain senkin takia, että näitä laitteita harvemmin kantautuu tavallisten pulliaisten käyttöön.

on ollut yksi niistä peleistä, joita on kautta aikojen yritetty ja onnistuneesti saatukkin toimimaan jos jonkinmoisilla laitteilla. Aina digikameroista, valtaviin mainostauluihin ja tulostimista pankkiautomaatteihin.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan John Deere -traktorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan John Deere -traktorilla

Doom Farm

Alkuperäistä vuoden 1993 Doom -peliä on jo pitkään koitettu saada toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Nyt peli on saatu toimimaan John Deere -traktorissa.

Temppuun on käytetty DeHacked Doom -editoria sekä apuna on käytetty Doom -modaaja Skeleganttia. Kaiken lisäksi pelistä on tehty versio, jossa pelaajat voivat ajaa traktorilla demoneja vilisevällä pellolla.

Toimiakseen traktorin ohjelmistoon on jouduttu tekemään jailbreakkaus, joka mahdollistaa omien sovelluksien ajon. John Deere traktoreissa on digitaalinen lukotus, joka estää omistajia tekemästä omia korjauksia traktoreihinsa.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa

Doom x Lego

Uutisoimme hiljattain kuinka klassinen vuoden 1993 Doom -peli saatiin toimimaan vanhalla skannerilla. Nyt vuorossa on -palikka. Voit katsoa videon tekeleestä alta.

Tekeleen taustalla on uusi-seelantilainen James ”ancient_james” Brown, joka sai Doomin toimimaan 3D-tulostettuun -palikkaan ympätyn pienikokoisen OLED-näytön kautta. Resoluutiota näytölle kertyy jopa 72×40 pikseliä.

Lisäksi laitteeseen kuuluu pienikokoinen piirisarja, jossa on ARM Cortex M0 -prosessori, 16K -muistia sekä RAM-muistia.

Alkuperäinen on saatu toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Peli on tehty toimimaan myös Twitterin kautta.

Kommentoi