Doom saatiin toimimaan pikaruokaketjun vanhalla kassalaitteella Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan pikaruokaketjun vanhalla kassalaitteella

Doom x McDonalds

Vanha kunnon on saatu toimimaan McDonaldsin vanhalla kassalaitteella. Twitter-käyttäjä Ry kertoi aiheest julkaisemassa viestissään kuvien kera.

Vaikkakin kyseessä on pitkälti PC on kyseinen temppu silti mainitsemisen arvoinen ihan vain senkin takia, että näitä laitteita harvemmin kantautuu tavallisten pulliaisten käyttöön.

Doom on ollut yksi niistä peleistä, joita on kautta aikojen yritetty ja onnistuneesti saatukkin toimimaan jos jonkinmoisilla laitteilla. Aina digikameroista, valtaviin mainostauluihin ja tulostimista pankkiautomaatteihin.

Kommentoi

Tältä alkuperäinen Doom näyttää VR-laseilla pelattuna Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä alkuperäinen Doom näyttää VR-laseilla pelattuna

Doom VR

Klassista -peliä pääsee pian kokeilemaan VR-laseilla kun uusi QuestZDoom -ohjelma ilmestyy Oculus Quest -laseille. Mikä parasta, ohjelma tulee olemaan täysin ilmainen.

Ohjelman pohjalla toimii GzDoom, joka mahdollistaa FreeDoomin latauksen jos et omista alkuperäistä peliä. Alkuperäisen pelin omistavat voivat käyttää oikean version tiedostoja. Alkuperäisen Doomin lisäksi pelaajat voivat myös pelata Doom II, Hexen ja Heretic -pelejä mikäli omistavat alkuperäiset tiedostot.

QuestZDoomin tekijä DrBeef on aiemmin tehnyt vastaavat VR-versioinnit mm. Half-Life ja Quake 2 -peleistä. Ohjelman pitäisi ilmestyä ladattavaksi tulevien viikkojen aikana.

Kommentoi

Tältä alkuperäinen Doom ja Doom II näyttävät Doom 3 -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä alkuperäinen Doom ja Doom II näyttävät Doom 3 -pelimoottorilla

Doom Reborn

Reborn on projekti, jossa alkuperäiset DOS-pelit ja II -pelit on herätetty henkiin moderneille PC:ille 3:n pelimoottorilla.

Projekti on ollut tekeillä jo vuosia, mutta on uudistunut uusilla tekstuureilla ja uusilla aseiden ja vastustajien mallinnuksilla. Myös kenttiä on päivitetty enemmän alkuperäisten esikuvien suuntaan. Myös ultrawide näytöt ovat tuettuja.

Doom Reborn on ladattavissa täältä.

Kommentoi