Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen

Vuoden 2022 Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva on katsottavissa -suoratoistopalvelussa keskiviikkona 15.3. Elokuva sisältyy palvelun kuukausitilaukseen eikä vaadi erillistä vuokrausta. Menestyssarjan koko alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa, ja joukkoon liittyvät Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï. Sarjan ja vuonna 2019 julkaistun Downton Abbey -elokuvan tarinaa jatkavassa elokuvassa Crawleyn perhe lähtee matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään mysteeriä, joka liittyy vanhan kreivittären perimään huvilaan.


Sarjan faneilta erittäin positiivisia arvioita saaneen elokuvan on käsikirjoittanut alkuperäissarjan luoja Julian Fellowes ja ohjannut Simon Curtis.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, :n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www..com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.

Kommentoi

Yellowjackets -sarjan toinen kausi alkaa lauantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Yellowjackets -sarjan toinen kausi alkaa lauantaina

Yellowjackets

Emmy-ehdokassarja Yellowjackets tekee paluun SkyShowtime suoratoistopalveluun yksinoikeudella Pohjoismaissa 25. maaliskuuta alkaen.

Showtimen tuottama uusi kausi tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimelle Pohjoismaissa ja 10 jakson mittaisen kauden uudet jaksot julkistetaan palvelussa joka viikko lauantaisin.

Toisen kauden uuden trailerin myötä julkistetaan myös Florence + The Machinen uutuussingle Just A Girl, joka on cover No Doubtin ikonisesta kappaleesta vuodelta 1995. Uutuus on nyt ladattavissa ja suoratoistettavissa. Singlen ovat tuottaneet Florence Welch ja IDLES-yhtyeen Mark Bowen.

Yellowjacketsin ensimmäinen kausi on saanut harvinaisen 100:n prosentin Rotten Tomatoes -arvosanan ja keräsi seitsemän Emmy-ehdokkuutta.

Ashley Lylen ja Bart Nickersonin (Narcos) luomassa Yellowjacketsissa nähdään Emmy-ehdokas ja Critics Choice Award -palkittu Melanie Lynskey ( Rock), Oscar®- ja Emmy-ehdokas Juliette Lewis (Camping), Emmy-ehdokas Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) sekä Tawny Cypress (Unforgettable). Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) ja Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) liittyvät toiselle kaudelle vakiohahmoina ja Elijah Wood (Lord of the Rings -trilogia) on mukana kauden mittaisena vierailevana tähtenä.

Eeppistä selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja aikuistumiskuvausta yhdistelevä Yellowjackets kertoo lahjakkaasta koulutyttöjen jalkapallojoukkueesta, joka selviytyy (epä)onnekkaasti lentoturmasta syvällä pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa, kuinka he vajoavat eripuraisesta, mutta menestyksekkäästä joukkueesta raakalaismaisiksi klaaneiksi ja kuinka he yrittävät jatkaa elämää 25 vuotta myöhemmin. Tapahtumat todistavat, ettei menneisyys ole koskaan menneisyyttä, ja että erämaassa alkanut tarina ei ole läheskään ohi.

Toisella kaudella nähdään myös Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) ja Kevin Alves.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi

SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies

Marisa Davilan ja Cheyenne Isabelin tähdittämä, kymmenen jakson mittainen kausi on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 7. huhtikuuta alkaen, ja saatavilla on aluksi kaksi jaksoa.

SkyShowtime vahvisti tänään lanseerauspäivän uutuussarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies. Paramount Television Studiosin tuottama uusi musikaalisarja saapuu SkyShowtimelle perjantaina 7. huhtikuuta, ja 10 jakson mittaisen kauden uusia jaksoja tulee striimattavaksi joka perjantai.

Musikaalisarjan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1954, neljä vuotta ennen alkuperäisen Greasen tapahtumia, ja ennen kuin rock ’n’ roll oli kuningas ja T-Birds koulun kovin jengi. Neljä kyllästynyttä hylkiötä uskaltautuu pitämään hauskaa omilla ehdoillaan ja synnyttää moraalipaniikin, joka muuttaa Rydell High Schoolin ikiajoiksi.

Sarjassa nähdään Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) sekä Jackie Hoffman (apulaisrehtori McGee).

Sarjan käsikirjoittajana, vastaavana tuottajana, showrunnerina ja ohjaajana toimii Annabel Oakes (Atypical, Transparent). Temple Hillin Marty Bowen ja Wyck Godfrey ovat vastaavia tuottajia, samoin Adam Fishbach. Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) ohjasi pilotin sekä kaksi muuta jaksoa ja on yksi vastaavista tuottajista.

PICTURESTARTin Erik Feig ja Samie Kim Falvey ovat vastaavia tuottajia ja tuottajana on Grace Gilroy. Koreografiasta vastaa Jamal Sims, joka oli myös ohjaajana, ja musiikista vastaa Grammy-ehdokkaana ollut vastaava musiikkituottaja Justin Trante.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi