Draamasarja Wolf Like Me saapuu Prime Videoon huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Draamasarja Wolf Like Me saapuu Prime Videoon huhtikuussa

Wolf Like Me

Prime Videon uusi draamakomediasarja julkaistaan Prime Videossa 1. huhtikuuta. Sarjan päärooleissa nähdään Isla Fisher (Wedding Crashers, Confessions of a Shopaholic ja Now You See Me) ja Josh Gad (Frozen, Beauty and the Beast ja 21).

Adelaiden esikaupunkialueella Etelä-Australiassa asuva leski Gary (Josh Gad) ja hänen tyttärensä Emma (Ariel Donoghue) kärsivät Emman äidin menetyksestä ja keskinäisen vuorovaikutuksen puutteesta. Eräänä aamuna Gary ja Emma joutuvat auto-onnettomuuteen punaisia päin ajavan Jeepin kanssa.

Emma saa tienpientareella paniikkikohtauksen, mutta Jeepin omistaja Mary (Isla Fisher) onnistuu Garyn hämmästykseksi rauhoittamaan Emmaa tavalla, johon hän ei itse kykene. Vielä samalla viikolla Gary ja Mary tapaavat toisensa treffeillä, mutta heidän iltansa jää lyhyeksi, sillä kun Mary huomaa illan kääntyvän yöksi, hän pakenee yön pimeyteen.

Käy ilmi, että Mary kantaa sisällään synkkää salaisuutta, jota hän ei voi paljastaa kenellekään. Kun he törmäävät toisiinsa sattumanvaraisesti vielä toisen kerran, alkaa Gary päästä Maryn salaisuuksien jäljille, ja vaikuttaa siltä, että jokin suurempi voima on saattamassa heitä yhteen.

Wolf Me -sarjan on tuottanut Made Up Stories yhteistyössä Endeavour Contentin ja Stanin kanssa. Jodi Matterson (2:22, Not Suitable for Children), Bruna Papandrea ja Steve Hutensky (Big Little Lies, Gone Girl, Nine Perfect Strangers) ovat sarjan vastaavia tuottajia yhdessä Isla Fisherin kanssa. Sarjan on luonut, tuottanut ja ohjannut Abe Forsythe (Little Monsters, Down Under).

Kommentoi

Paper Girls -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Paper Girls -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Paper Girls

on julkaissut tulevasta Paper Girls -sarjastaan ensimmäisen trailerin. Kahdeksan osainen sarja saapuu Prime Video -palveluun heinäkuun 29. päivä.

Kulkiessaan tavanomaista jakelureittiään Halloweenin jälkeisenä aamuna vuonna 1988 neljä lehiten jakelijaa, Erin, Mac, Tiffany ja KJ, päätyvät taistelevien aikamatkustajien ristituleen. Hetki muuttaa heidän elämänsä pysyvästi: tulevaisuuteen joutuneiden tyttöjen on keksittävä keino palata takaisin menneisyyteen.

Tulevaisuudessa heidän on kohdattava aikuiset versiot itsestään, joiden elämät ovat kaikkea muuta, kuin he menneisyydessä olivat kuvitelleet. Samalla militantti aikamatkustajaryhmä Old Watch on heidän kannoillaan. Ryhmä on kieltänyt aikamatkustuksen pysyäkseen itse kiinni vallan kahvassa. Selviytyäkseen tyttöjen on voitettava erimielisyytensä ja opittava luottamaan toisiinsa mutta myös itseensä.

perustuu Brian K. Vaughanin kirjoittamiin ja Cliff Chiangin kuvittamiin suosittuihin graafisiin romaaneihin.

Sarjan pääosia tähdittävät Camryn Jones (Tiffany Quilki), Riley Lai Nelet (Erin Tieng), Sofia Rosinsky ( Coyle) ja Fina Strazza (KJ Brandman). Lisäksi sarjassa näyttelevät Ali Wong, Nate Corddry ja Adina Porter.

Paper Girls -sarja saapuu Prime Video -palveluun heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

The Terminal List -sarjasta saatiin toiminnan täyteinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Terminal List -sarjasta saatiin toiminnan täyteinen traileri

The Terminal List

Amazon on julkaissut uuden trailerin tulevasta Chris Prattin (The Tomorrow War, Jurassic World) tähdittämästä Prime Video -alkuperäissarjasta The Terminal List. Sarja saa ensi-iltansa 1. heinäkuuta.

Jack Carrin bestseller-romaaniin perustuva The Terminal List seuraa James Reeceä (Chris Pratt), jonka Navy SEAL -joukko joutuu väijytyksen uhriksi tärkeän salatehtävän aikana. Reece palaa perheensä luo ristiriitaisin tuntein ja syyllisyyttä potevana. Kun tapauksesta alkaa nousta esiin uutta tietoa, Reece hahmottaa häntä vastaan toimivat pimeät voimat, jotka uhkaavat paitsi hänen, myös hänen rakkaimpiensa henkeä.

Chris Prattin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole ja Alexis Louder. 

Johtavia tuottajia sarjassa ovat Chris Pratt ja Jon Schumacher Invisible Productionsilta, Antoine Fuqua Fuqua Filmsiltä (The Equalizer, Training Day) ja käsikirjoittaja-showrunner David DiGilio. Kirjailija Jack Carr ja käsikirjoittaja Daniel Shattuck ovat sarjan vastaavia tuottajia. The Terminal List on Amazon Studiosin ja Civic Center Median yhteistuotanto, joka on tehty yhteistyössä MRC Televisionin kanssa.

The Terminal List saa ensi-iltansa Prime Video -palvelussa heinäkuun 1. päivä.

Kommentoi