Dramaattinen päivä, jolloin venäläinen sukellusvene ajoi karille – tältä näyttää tuleva Disney+ -alkuperäissarja Whiskey On The Rocks Kommentit pois päältä artikkelissa Dramaattinen päivä, jolloin venäläinen sukellusvene ajoi karille – tältä näyttää tuleva Disney+ -alkuperäissarja Whiskey On The Rocks

SVT ja julkistivat juuri kuusiosaisen Original-minisarjansa näyttelijät. Sarjan kuvaukset päättyivät viime viikolla Ruotsissa, ja ensimmäiset kuvat sarjasta on nyt julkaistu. 

Whiskey On The Rocks on tajunnanräjäyttävä ja samalla ajatuksia herättävä kuuden jakson mittainen satiirinen minisarja, joka kertoo dramaattisesta päivästä, jolloin venäläinen sukellusvene U-137 ajoi karille vain kivenheiton päässä Ruotsin salaisimmasta meritukikohdasta vuonna 1981. Kylmän sodan aikana sattunut dramaattinen alueloukkaus sai koko maailman pidättämään hengitystään.    

Ruotsin pääministeriä esittää Rolf Lassgård (”Mies nimeltä Ove”, ”Häiden jälkeen”) ja hänen rinnalla nähdään lahjakas joukko näyttelijöitä, mukaan lukien Anders Mossling (”Spelskandalen”), joka esittää ulkoministeri Ola Ullstenia. Niklas Engdahl (”Bonusperhe-elokuva”) esittää Ruotsin taistelutahtoista puolustusvoimien komentajaa Björn Lagercrantzia, ja tämän kakkosmiestä Håkan Martinssonia esittää Filip Berg (”Familjen Andersson”). Per Lasson (”The Thin Blue Line”) esittää ylipäällikköä – pääministeri Anders Karlssonin uskollisinta kumppania. Katrin Sundberg (”Maria Wern”) esittää pääministerin sihteeriä Barbro Hulténia. Kęstutis Stasys on Leonid Brezjnev ja Mark Noble on Ronald Reagan. Muissa rooleissa nähdään muun muassa suomalaisnäyttelijä Elsa Saisio (”Pahat pojat”), Cissi von der Esch (”Fullt hus”), Per Ragnar (”Max Anger”) ja Anton Lundqvist (”Kenny Starfighter”). 

Alkuperäisen tarinan on kirjoittanut kirjailija Jonas Jonasson, joka on kansainvälisesti tunnettu menestysromaanistaan Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi. Sarjan on ohjannut Bjørn Stein (”The Bridge” ja ”Midnight Sun”). Henrik Jansson-Schweizer on sarjan käsikirjoittaja, ja tuottajana toimii Jan Marnell.

Disneyn+ paljasti tulevia yksinoikeuksiaan vuodelle 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Disneyn+ paljasti tulevia yksinoikeuksiaan vuodelle 2024

Errori.net

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Disney+ vahvistaa tulevia nimikkeitä, jotka saavat ensiesityksensä yksinoikeudella Disney+ -palvelussa Suomessa ensi vuonna.

Näihin lukeutuvat FX:n alkuperäissovitus James Clavellin bestseller-romaanista , tähtikaartilla varustettu draamasarja , joka perustuu Jilly Cooperin ikoniseen romaaniin ja brittiläinen toimintaseikkailusarja , joka on palkitun käsikirjoittaja-tuottaja Sally Wainwrightin käsialaa.

Lisäksi palvelussa ensi-iltansa saa Marvel Studiosin odotettu sarja ja Lucasfilmin , jossa tutustutaan High Republic -aikakauden viimeisten päivien mystisiin salaisuuksiin. Tulossa on myös uudet kaudet sarjoista Futurama, FX:n The Bear ja Welcome to Wrexham sekä paljon muuta.

FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi Kommentit pois päältä artikkelissa FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi

Errori.net

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Nyt palvelun tarjontaan on tuloillaan sivaltavan terävä , joka perustuu James Clavellin bestseller-romaaniin. Sarja starttaa 27.helmikuuta 2024.

Sarjan kuvaus kuuluu seuraavanlaisesti:

Shōgun”, James Clavellin bestseller-romaanin alkuperäistulkinta, sijoittuu Japaniin vuoteen 1600, vuosisadan määrittävän sisällissodan kynnyksellä. Tuottaja Hiroyuki Sanada tähdittää “Lord Yoshii Toranagana”, joka taistelee henkensä puolesta, kun hänen vihollisensa neuvoston jäsenet yhdistyvät häntä vastaan. Kun salaperäinen eurooppalainen laiva löytyy haaksirikkoutuneena lähellä olevasta kalastajakylästä, sen englantilainen lentäjä, “John Blackthorne” (Cosmo Jarvis), saapuu mukanaan salaisuuksia, jotka voisivat auttaa Toranagaa kallistamaan vaa'an valtansa hyväksi ja tuhoamaan Blackthornen omien vihollisten – jesuiitta-pappien ja portugalilaisten kauppiaiden – vaikutusvaltaa.

Toranagan ja Blackthornen kohtalot liittyvät kiinteästi heidän kääntäjäänsä, “Toda Marikoon” (Anna Sawai), salaperäiseen kristittyyn aatelisnaiseen ja häpeään joutuneen suvun viimeiseen edustajaan. Palvellessaan herraansa tässä jännittyneessä poliittisessa maisemassa Marikon on sovitettava yhteen uusi ystävyys Blackthornen kanssa, sitoutumisensa pelastaneeseen uskoon ja velvollisuutensa myöhäisen isänsä suhteen.