Dualshock -ohjain saa neljä uutta väriä vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dualshock -ohjain saa neljä uutta väriä vuoden lopulla 140

on tuonut syksyn kunniaksi myyntiin neljä uutta värivaihtoehtoa 4 -ohjaimelle. Kovin syksyiset värit eivät kuitenkaan ole kyseessä: ruusukulta, titaanin sininen, sähköinen violetti sekä punainen camo.

Yhteensä erivärisiä DualShock -ohjaimia on -konsolille kertynyt jo 25 kappaletta. Ruusukultainen ohjain saanee rinnalleen myös saman väriset kuulokkeet marraskuussa.

Mitä värejä suosit pelikonsoleiden ohjaimissa?

Kaikki uudet värit koko komeudessaan

Uusien ohjainten on määrä saapua markkinoille vuoden lopulla.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä 27

Cartoon Networkilla ja Adult Swimillä pyörineestä suositusta animaatiosarjasta julkaistaan uusi peli vuoden 2020 aikana. Samurai Jack: Battle Through Time on pelisarjan kolmas julkaisu. Kaksi aiempaa julkaisua tapahtuivat jo 2003 ja 2004.

Julkaisutrailerin perusteella ei pysty pelistä paljoakaan kertomaan, mutta nimen perusteella pelin tehtävänä lienee löytää taistelujen välistä portaali jonka avulla Jack voisi matkustaa takaisin omaan aikaansa kukistaakseen Akun. Animaatiosarjassa Aku, joka alkoi vallata maailmaa vankilasta vapauduttuaan, lähetti Jackin tulevaisuuteen turvatakseen oman selustansa.

Samurai Jack: Battle Through Time julkaistaan ilmestyessään PC:lle, :lle, Xbox One:lle ja Nintendo Switch.

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi

The Division 2: Warlords of New York -lisäosa sai näyttävän animoidun trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2: Warlords of New York -lisäosa sai näyttävän animoidun trailerin 41

The Division 2: Warlords of New York

The Division 2 -pelin Year 2 -sisältöön ja takaisin New Yorkiin vievä Warlords of New York on saanut varsin näyttävän animoidun trailerin, joka pureutuu tulevan lisäosan taustoihin. Lisäosa ilmestyy ensi viikon tiistaina maaliskuun 3. päivä.

Warlords of New Yorkissa nimensä mukaan palataan pelisarjan ensimmäisen osan maisemiin, jotka on kuitenkin muuttuneet hurrikaanin jäljiltä. Siinä metsästetään entistä Division -agenttia nimeltään Aaron Keener ja tämän kätyreitä.

Sopivasti ennen lisäosan ilmestymistä peli on ilmaispelattavissa tulevana viikonloppuna helmikuun 27. päivästä aina maaliskuun 2. päivään asti.

Tuleva lisäosa ei kuulu pelin Year 1 -sisältöön, vaan on erikseen ostettavissa. Pelistä on myös tulossa Ultimate Edition -versio, joka sisältää peruspelin ja uuden lisäosan lisäksi myös Year 1 -sisällöt.

The Division 2 on saatavilla ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelun kautta. Pelin perusversio on parhaillaan hyvässä alennuksessa ja sen saa ostettua konsoleille ja PC:lle n. 10€ hintaan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Snowrunner -ajopelin avara luonto näytillä uudella esittelyvideolla Kommentit pois päältä artikkelissa Snowrunner -ajopelin avara luonto näytillä uudella esittelyvideolla 46

SnowRunner

Lumisia teitä, hankalakulkuista maastoa ja vaikeasti ajettavia reittejä on luvassa huhtikuussa julkaistavassa Snowrunner-ajopelissä. Suositun MudRunner-pelin jatko-osa tarjoaa valloitettavaksi täysin uudet maisemat ja kartat. Tällä kertaa merkittävimpänä säätekijänä on mukana pakkanen. Sen myötä luvassa on valtavat määrät lunta ja jäätä.

Isojen, painavien ja jäyhästi liikkuvien rekkojen sekä muun raskaan kaluston kuljettaminen ei ole lastenleikkiä. Yhä vaikeammaksi haasteeksi hallittavuus ja ohjattavuus muuttuvat, kun huonokuntoiset tiet peittyvät lumeen tai jäätyvät liukkaiksi luistinradoiksi. Peli vie mukanaan luonnonkauniisiin maisemiin kartoilla, jotka sijoittuvat Alaskan, Michiganin ja Taymyrin alueille. Luvassa on virtaavia vesiä, löysää mutaa, lumisia rinteitä ja jäätyneitä järviä.

Apuna ajamiseen ovat reittisuunnittelun työvälineet, kuten vahtitornit ja kartta sekä ajoneuvojen monenlaiset työvälineet, erikoispyörät ja muut varusteet.

SnowRunner julkaistaan sekä - ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 28. huhtikuuta 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi