Dubium ammentaa Among Us kaltaisten pelien suosiosta – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dubium ammentaa Among Us kaltaisten pelien suosiosta – katso traileri

Among Us -pelin kaltaiset sosiaalista päättelyä tarjoilevat pelit ovat niittäneet suosiota viime aikoina ja kehittäjä Mumo Studio on päättänyt kokeilla onneaan Dubium nimisellä pelillä.

Dubium pelissä viisi pelaajaa yrittää pelastautua hylätyltä avaruusasemalta suorittamalla erilaisia tehtäviä. Neljä pelaajaa ovat Frontiereitä ja yksi pelaajista on Traitor, joka yrittää sabotoida muiden töitä ja nitistää näitä elävältä.

Peli on korealaisen pelifirman ensimmäinen indie peli, mutta studion taustalla olevat hahmot ovat työskennelleet aiemmin mm. ja Dead to Rights -pelien parissa.

Pelin kehitys aiotaan rahoittaa loppuun asti Kickstarter -kampanjan myötä, jonka on tarkoitus alkaa myöhemmin tässä kuussa. Suljettuun beta testiin voi osallistua pelin virallisten sivujen kautta.

Dubium -pelin on määrä ilmestyä :lle Steamin Early Accessin kautta ensi vuoden puolella. Nähtäväksi jäänee saadaanko pelistä versioita myös muille alustoille.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi