Dune -aiheinen selviytymispeli tulossa Conan Exiles -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Dune -aiheinen selviytymispeli tulossa Conan Exiles -kehittäjältä

Dune / Funcom

Funcom on parhaillaan kehittämässä Dune -saagaan pohjautuvaa avointa maailmaa ja selviytymistä yhdistelevää moninpeliä. Kehittäjä etsii parhaillaan projektiin lisää tekijöitä.

Sen koommin tulevasta pelistä ei tiedä. Funcom kertoi vuonna 2019 työstävänsä kolmea Dune -aiheista peliä. Näistä ensimmäinen Dune: Spice Wars -strategiapeli ilmestyi huhtikuussa Early Access -tilassa.

Frank Herbertin vuoden 1965 romaaniin Dyyni perustuva saaga sai uutta pontta siipiensä alle viime syksynä kun Denis Villeneuven ohjaama Dune -elokuva ilmestyi. Leffan pääosassa nähdään Timothée Chalamet, Zendaya, Isaac, Jason Momoa, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, sekä Stellan Skarsgård.

Tulevalla Dune -selviytymispelillä ei ole vielä tiedossa julkaisuajankohtaa tai että mille alustoille se ilmestyy.

Kommentoi

Dune: Spice Wars -strategiapeli päivittyi isosti – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Spice Wars -strategiapeli päivittyi isosti – katso uusi traileri

Dune: Spice Wars

Shiro Games on päivittänyt Early Access -tilassa olevaa Dune: Spice Wars -strategiapeliä uusilla ominaisuuksilla. Voit katsoa tuoreen trailerin alta.

Huhtikuussa ilmestyneeseen peliin on saatu kolmannen isomman päivityksen myötä mm. lentäviä aluksia sekä monia taistelemiseen liittyviä parannuksia.

Peliin on tuotu esimerkiksi vakoilutehtäviä, poliittisia päätöksiä sekä täysin uutta pelimekaniikkaa Spacing Guildille.

Dune: Spice Wars yhdistelee sekä reaaliaikaisen strategian ja 4X-pelien kuten Civilizations ominaisuuksia. Mukana on siis alueiden tutkimista ja niiden hallintaa, talouden hallintaa, taistelua, politiikkaa sekä vakoilua. Pelin on kehittänyt Northgard -pelistä tuttu Shiro Games ja julkaisijana toimii Funcom.

Dune: Spice Wars on parhaillaan saatavilla PC:lle Steamin kautta tilassa.

Kommentoi

Dune: Awakening -selviytymispelistä saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Awakening -selviytymispelistä saatiin ensimmäinen traileri

Dune: Awakening

on julkaisemassa Dune -saagaan pohjautuvaa avoimen maailman selviytymispeliä. Nyt Dune: Awakening -nimisestä pelistä on saatu ensimmäinen osana Gamescom tapahtumaa. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät selviytymispelien karkeus ja luovuus, sekä laajojen moninpelien sosiaalinen vuorovaikutus. Pelaajien täytyy selviytyä ja nousta voittoon Arrakiksen valtavassa hiekkameressä tuhansien pelaajien keskuudesta.

Pelaajat pääsevät tutkimaan kartoittamatonta maastoa, muokkaamaan sitä ja löytämään sen rikkaudet. Voit myös rakentaa omasta suojastasi kattavan tukikohdan ja liikkua ympäri maastoa ikonisten kulkuneuvojen avulla. Mukana on tietysti myös järkälemäisiä hiekkamatoja.

Pelin on inspiroinut viime vuonna ilmestynyt Frank Herbertin sci-fi klassikkoon perustuva Denis Villeneuven ohjaama elokuva.

Dune: Awakening -pelin voi lisätä jo Steam toivelistalle ja -jaksolle voi ilmoittautua pelin virallisella sivustolla. Peli on tulossa PC:n lisäksi myös 5 ja sekä S -konsoleille.

Kommentoi