Dune -lautapeli ilmestyy ensi vuonna – sopivasti ennen uuden leffan julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Dune -lautapeli ilmestyy ensi vuonna – sopivasti ennen uuden leffan julkaisua

60-luvun tieteisnovelli on saamassa leffarebootin vuonna 2020 ohjaaja Denis Vileneuven ( Runner 2049, Arrival) ja tuotantoyhtiö Legendary Entertainmentin toimesta.

Leffan tueksi lautapelifirma on julkaisemassa lautapelisarjan, joka perustuu koko Dune -saagaan. Lautapeliä saadaan odottaa vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kyseisestä saagasta on yritetty tehdä elokuvia kunnianhimoisesti jo useaan otteeseen 70-luvulta lähtien. Kuitenkin onnistuneesti vasta onnistuneesti vuonna 1984 David Lynchin toimesta. Vuonna 2000 John Harrison muovasi saagan minisarjaksi Sci-Fi -kanavalle.

Myös pelirintamalla ei ole mikään uusi näky. Sarjaan perustuen julkaistiin kortti- ja lautapelejä jo 70-luvulla. Videopelirintamallakin on pelejän nähty ja niistä ehkä tunnetuimmat on 90-luvun Dune ja Dune II -strategiapelit.

Kommentoi

Dune: Spice Wars -strategiapeli sai moninpelin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Spice Wars -strategiapeli sai moninpelin – katso uusi traileri

Dune: Spice Wars

Shiro Games on päivittänyt hiljattain ilmestyneen Dune: Spice Wars -strategiapelin moninpeliominaisuudella. Samalla peliin on saatu uusia alueita sekä tapahtumia. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Moninpeliä voi pelata joko dedikoitujen palvelimien tai vertaisverkon kautta. Pelimuotoja on kaksi 2 vastaan 2 ja neljän joukkueen kaikki vastaan kaikki. Pelattavissa on kaikki pelin neljä sukua Harkonnen, Atreides, Fremen sekä Smugglers.

Päivityksen myötä pelin eri järjestelmiä on paranneltu. Esimerkiksi kehityspuuta on paranneltu sukujen synergioiden osalta. Peliin on myös lisätty uusia poliittisia ratkaisuja, uusia tapahtumia sekä uusia uskontoja.

Dune: Spice Wars yhdistelee sekä reaaliaikaisen strategian ja 4X-pelien kuten Civilizations ominaisuuksia. Mukana on siis alueiden tutkimista ja niiden hallintaa, talouden hallintaa, taistelua, politiikkaa sekä vakoilua.

Dune: Spice Wars on saatavilla :lle Steamin kautta tilassa.

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi