Dune-saaga saa oman tv-sarjan – ohjaajana Denis Villeneuve Kommentit pois päältä artikkelissa Dune-saaga saa oman tv-sarjan – ohjaajana Denis Villeneuve

on ilmoittanut julkaisevansa -aiheisen sarjan nimeltään . Sarjan pilotin ohjaajaksi ja tuottajaksi on pestattu Denis Villeneuve (, ), joka ohjaa myös tulevan Dune-elokuvan.

Nimensä mukaan sarja keskittyy saagan Bene Gesserit hahmoihin ja näiden epätavallisiin taitoihin. Vielä ei ole selvää mihin sarja sijoittuu saagan aikajanalla. Sarjan käsikirjoituksesta vastaa myöskin tulevan elokuvan parissa työskentelevä Jon Spaihts (, ).

Sarjan odotetaan saapuvan WarnerMedian tulevalle suoratoistopalvelulle ennen elokuvan julkaisuajankohtaa marraskuuta 2020. Itse suoratoistopalvelun pitäisi tulla linjoille tämän vuoden lopulla.

Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin

Discovery muuttaa sisältöstrategiaansa. Tulevat -sarja ja It-elokuvien prequel siirtyvät nyt Max Originals -sisällöistä Originals -sisältöihin.

Päätöksen takana on HBO ja Max Contentin toimitusjohtaja Casey Bloys, joka kokee linjojen alustusten sisältöjen välillä hämärtyneen. Alun perin sarjat julkistettiin Max-yksinoikeuksilla.

Bloys kertoi heistä tuntuneen siltä, että heidän piti tehdä ero HBO- sarjan ja Max- sarjan välillä Varietylle. Vaikka Warner Bros.in immateriaalioikeuksia (IP) pidettiin alun perin tapana erottaa Max-sisältö, Bloys sanoo, että näiden sarjojen tuotanto peilaa HBO:n vakiintuneita menetelmiä.

Shrouded in secrecy olevan Harry Potter -sarjan odotetaan olevan uskollinen adaptaatio J.K. Rowlingin romaaneista. Sillä välin Welcome to Derry tutkii Pennywise-klovnin alkuperää ennen viimeaikaisia It-elokuvia. Vaikka Bill Skarsgård aiemmin sulki pois paluun, hänen on vahvistettu palaavan esittämään kauhistuttavaa roolia.

Tämä muutos ei vaikuta kaikkiin Max-alkuperäisiin sarjoihin. -spin-off ja : Prophecy saapuvat edelleen Maxille myöhemmin tänä vuonna. Bloys vihjaa kuitenkin, että The Penguin olisi saattanut päätyä HBO:lle, jos ajoitus olisi sallinut.

Harry Potter -sarjan odotetaan ilmestyvän vuonna 2026, kun Welcome to Derry saapuu ensi vuonna.

Uusi Alien: Romulus -traileri lupaa paluuta juurille Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Alien: Romulus -traileri lupaa paluuta juurille

Alien

Tieteisfantoja hemmotellaan kylmillä väreillä! Tulevan Alien: -elokuvan virallinen traileri on julkaistu, ja se tarjoaa väläyksiä ahdistavasta tunnelmasta ja painajaismaisista olioista, jotka tekivät alkuperäisestä Alienista klassikon.

Kaksiminuuttinen traileri keskittyy vahvasti elokuvan luomaan tunnelmaan, esitellen pimeitä ja loputtomilta vaikuttavia käytäviä hylätyllä avaruusasemalla. Nuorten avaruussiirtolaisten ryhmä tutkii asemaa tietämättöminä varjoissa piileskelevistä kauhuista. Vaikka juoni pysyykin vielä mysteerinä, traileri tarjoaa useita kylmääviä väläyksiä Xenomorpheista ja kasvotangoittajista, jotka ovat sarjan tunnetuimpia hirviöitä.

Tämä jännityksen ja klaustrofobian painotus on linjassa ohjaaja Fede Álvarezin kommenttien kanssa, joka tunnetaan kauhuelokuvistaan Don't Breathe ja vuoden 2013 Evil Dead -uudelleenfilmatissoinnista. ei ole jatko-osa viimeaikaisille prequel-elokuville ja Alien: , vaan pikemminkin itsenäinen tarina Alien-universumissa.

Elokuvassa nähdään lupaava näyttelijäkaarti, johon kuuluvat , ja . On myös hienoa nähdä käytännöllisiä efektejä joidenkin olentojen kohdalla. Tämä paluu tekniikoihin, joita käytettiin alkuperäisessä elokuvassa, lisää projektin aitoutta entisestään.

Lisäjännitystä luo alkuperäisen Alienin ohjaaja Ridley Scottin hyväksyntä. Hän toimii Alien: Romulus -elokuvan tuottajana Álvarez itse mainitsi Scottin kehuneen elokuvan dialogia ja yleistä ohjausta.

Alien: Romulus saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 16. elokuuta 2024.