Dune: Awakening -selviytymispelistä saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Awakening -selviytymispelistä saatiin ensimmäinen traileri

Dune: Awakening

on julkaisemassa -saagaan pohjautuvaa avoimen maailman selviytymispeliä. Nyt -nimisestä pelistä on saatu ensimmäinen traileri osana Gamescom tapahtumaa. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät selviytymispelien karkeus ja luovuus, sekä laajojen moninpelien sosiaalinen vuorovaikutus. Pelaajien täytyy selviytyä ja nousta voittoon Arrakiksen valtavassa hiekkameressä tuhansien pelaajien keskuudesta.

Pelaajat pääsevät tutkimaan kartoittamatonta maastoa, muokkaamaan sitä ja löytämään sen rikkaudet. Voit myös rakentaa omasta suojastasi kattavan tukikohdan ja liikkua ympäri maastoa ikonisten kulkuneuvojen avulla. Mukana on tietysti myös järkälemäisiä hiekkamatoja.

Pelin on inspiroinut viime vuonna ilmestynyt Frank Herbertin sci-fi klassikkoon perustuva Denis Villeneuven ohjaama elokuva.

Dune: Awakening -pelin voi lisätä jo Steam toivelistalle ja beta-jaksolle voi ilmoittautua pelin virallisella sivustolla. Peli on tulossa PC:n lisäksi myös PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Microsoft Flight Simulator laajentaa seikkailuaan Dune-elokuvan maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft Flight Simulator laajentaa seikkailuaan Dune-elokuvan maailmaan

-peliin on juuri saapunut jännittävä uudistus, joka vie pelaajat -elokuvien maailmaan. Xbox Wiressa julkaistun tiedotteen mukaan Microsoft Flight Simulator – Dune Expansion -päivitys on nyt ladattavissa ilmaiseksi kaikille pelin omistajille, mukaan lukien Xbox Game Pass- ja Game Pass -pelaajat.

Dune-laajennuksen myötä pelaajat pääsevät lentämään legendaarisen Royal Atreides Ornithopter -aluksen kyydissä Arrakis-planeetan aavikoilla ja kanjoneilla. Ornithopter kuljettaa pelaajat kolmen tutorial-komennon ja kuuden aktiviteetin pariin, jotka tarjoavat unohtumattomia lentokokemuksia. Luvassa on muun muassa aika-ajoja ja jännittävä pelastusretki, jossa pelaajan on saattava lennonopettajansa turvaan ennen massiivisen hiekkamyrskyn iskemistä. Arrakis-planeetan lentoreitit ovat myös historiallinen merkkipaalu, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun Microsoft Flight Simulator vie pelaajansa seikkailemaan fiktiiviseen maailmaan!

Mutta uutiset eivät pääty tähän. Dune-laajennuksen julkaisun kunniaksi Xbox on esitellyt maailman ensimmäisen leijuvan langattoman Xbox-ohjaimen, kustomoidun Dune-teemaisen -konsolin sekä Ornithopter-alusta muistuttavan konsolijalustan. Pelaajilla on nyt mahdollisuus voittaa tämä ainutlaatuinen laitteisto osallistumalla Xboxin viralliseen arvontaan, jota voi seurata X:ssä ja jakamalla Xboxin virallinen arvontatwiitti. Lisäksi Xbox tarjoaa runsaasti kuvamateriaalia Dune-elokuvasta inspiroituneista Xbox-laitteista.

Kaikki Microsoft Flight Simulatorin uutiset ja päivitykset ovat saatavilla Xbox Wire -blogista. Pysy ajan tasalla seuraamalla Microsoft Flight Simulatoria X:ssä ja valmistaudu nousemaan lentoon Dune-elokuvan lumoavassa maailmassa!

Nämä kaikki pelit julkaistiin Game Awards 2022 -tapahtumassa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä kaikki pelit julkaistiin Game Awards 2022 -tapahtumassa

Star Wars Jedi: Survivor

Kuluneella viikolla järjestettiin jälleen kerran vuotuinen -pelitapahtuma, jossa palkittiin vuoden parhaita pelejä ja paljastettiin samalla tulevia pelejä. Olemme koonneet tähän artikkeliin mielenkiintoisimpia poimintoja kyseisestä tapahtumasta.

Dune: Ascension

Dune -saaga on saamassa uuden avoimen maailman moninpelin nimeltään Dune: Awakening. Pelissä pelaajat yrittävät selviytyä ja päästä Arrakiksen hallitsijaksi. Peli ilmestynee ensi vuoden puolella.

Hades II

Suosittu ja palkittu vuoden 2020 roguelike Hades on saamassa jatkoa -pelin myötä. Pelin pääosassa nähdään Princess of the Underworld. Hades II ilmestynee ensi vuoden puolella PC:lle.

Star Wars Jedi: Survivor

Electronic Artsin ja Respawn Entertainmentin tulevasta Star Wars Jedi: Survivor -toimintaseikkailusta saatiin myös uusi traileri. Peli ilmestynee maaliskuun 17. päivä 2023 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle.

Death Stranding 2

Hideo Kojima puolestaan paljasti kovasti odotetun jatko-osan Death Stranding -pelille. -pelistä saatiin samalla ensimmäinen traileri. Mystisellä videolla nähdään Lea Seydouxin (Spectre, No Time To Die) hahmo sekä Norman Reeduksen tuttu Sam.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Tulevasta -pelistä saatiin tuore traileri, jolla nähdään pahis-Batman. Peli ilmestynee PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle toukokuun 26. päivä 2023.

Atomic Heart

Tulevasta Atomic Heart -räiskintäpelistä saatiin vihdoin ensimmäinen pelivideo. Peli vie pelaajat vaihtoehtoiselle 1950-luvulle, jossa palvelusroboteista ja älykkäistä sotakoneista on tullut todellisuutta. Peli ilmestyy PlayStation ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle helmikuun 21. päivä 2023.

Horizon Forbidden West: Burning Shores

Sonyn Horizon Zero Dawn -toimintaseikkailupeli on saamassa jatko-osan nimeltään Burning Shores. Lisäosasta saatiin uusi traileri, jolla Aloy lentelee tuliperäisessä maastossa. Lisäosa ilmestyy huhtikuun 19. päivä 2023.

Diablo IV

Kovasti odotettu -roolipeli sai vihdoin virallisen julkaisuajankohtansa tapahtumassa. Peliä päästään pelaamaan kesäkuun 6. päivä 2023. Samalla pelistä saatiin uusi traileri, jolla nähdään arkkienkeli Inarius, joka haastaa pahuuden tyttären Lilithin.

Crash Team Rumble

Activision on julkaisemassa Crash Bandicoot -aiheista moninpeliä nimeltään . Pelissä kaksi neljän pelaajan tiimiä ottavat mittaa toisistaan pelisarjalle tutuilla hahmoilla. Peli ilmestyy ensi vuoden puolella.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Elden Ring -pelin kehittäjä FromSoftware on julkaisemassa uutta Armored Core -peliä. Tuleva Armored Core VI: Fires of Rubicon -peli ilmestynee ensi vuoden puolella PlayStation ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle.

Tekken 8

-taistelupelistä saatiin tapahtuman yhteydessä uusi video, joka avaa pelin tarinaa sekä näyttää ensimmäisen vilauksen itse peliin. Peli ilmestynee ensi vuoden puolella PlayStation 5 sekä Xbox Series X ja S -konsoleille, että PC:lle.

Final Fantasy XVI

Tapahtumassa saatiin myös uusi traileri tulevasta -pelistä. Trailerilla perehdytään syvemmin pelin tarinaan ja maailmaan. Videolla nähdään myös pelimaailmaa, taistelua sekä vastustajia. Peli ilmestynee PlayStation 5 -konsolille kesäkuun 22. päivä 2023.

Company of Heroes 3

Taktinen Company of Heroes 3 -strategiapeli on saapumassa PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille ensi vuoden puolella. Pelissä on mm. täysin uusittu käyttöliittymä, joka tukee konsolipelaamista.

Destiny 2: Lightfall

Tapahtumassa parhaan jatkuvan pelin ehdolla ollut on saamassa uuden Lightfall lisäosan helmikuun 28. päivä 2023. Nyt lisäosasta saatiin ensimmäinen traileri. Lisäosa tuo peliin uuden alaluokan nimeltään Strand, sekä neonvalojen kyllästyttämän Neptunus planeetan Neomuna metropoliksen.