Dune: Spice Wars -strategiapeli ilmestyy huhtikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Spice Wars -strategiapeli ilmestyy huhtikuun lopulla

Dune: Spice Wars

on ilmoittanut julkaisevansa Dune: Spice Wars -strategiapelin Early Accessiin huhtikuun 26. päivä.

Peli yhdistelee sekä reaaliaikaisen strategian ja 4X-pelien kuten Civilizations ominaisuuksia. Mukana on siis alueiden tutkimista ja niiden hallintaa, talouden hallintaa, taistelua, politiikkaa sekä vakoilua.

Pelissä tullaan näkemään neljä saagasta tuttua sukua: Harkonnen, Atreides sekä The Smugglers. Viimeisenä mukaan on tuotu myös Fremenit.

Dune: Spice Wars saapuu :lle tilassa huhtikuun 26. päivä.

Kommentoi

Sateenkaaret saapuvat Rainbow Six Siege -moninpeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Sateenkaaret saapuvat Rainbow Six Siege -moninpeliin

Rainbow Six Siege

levittää söpöyden ilosanomaa Siege -pelissä rajoitetun ajan Rainbow is Magic -pelitapahtumassa, joka on täynnä pehmeitä ja karvaisia otuksia.

Rainbow is Magic -pelitapahtuma valtaa suositun Siege -verkkopelin kentät jo kolmannen kerran. Mukana ovat niin yksisarviset, pehmonallet kuin söpöyttä hehkuvat ääniefektitkin. Rajoitetun ajan pelitapahtuma on pelattavissa 29. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta välisen ajan eli vaaleanpunaiseen hehkun saattelemiin koitoksiin voi syöksyä heti.

Uudessa Bop the Teddy -pelitilassa pelaajat haastetaan suojelemaan ystävällistä herra Karhua. Samalla pelaajien pitäisi onnistua eliminoimaan kilpailevan joukkueen Karhu ja selvitä otteluista voittajina. Pelaajien ohjaamat operaattorit on jaettu omiin arkkityyppeihinsä, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä ja kranaattinsa. Käytössä on lukematon määrä uudelleensyntymiä ja taistelukenttänä on koominen versio Presidential Plane -pelikartasta.

Kirjautumalla peliin tapahtuman aikana pelaaja palkitaan Magic Collection -paketilla. Näitä saa myös lisää suorittamalla pelin viikkohaasteita.

Pelin operaattorit on tämän taianomaisen tapahtuman aikana jaettu kolmeen hahmoluokkaan. Näitä ovat vauhdikas ja tainnutuskranaateilla varustettu Speedy, kilpeä ja savukranaatteja hyödyntävä Stronk sekä Flexy, jolla on käytössään adrenaliinitehoste ja poksahtavat kranaatit.

Rainbow is Magic -varustekokoelma sisältää uusia maagisen kosmeettisia varusteita, joilla taianomaista tunnelmaa voi ylläpitää vaikka läpi vuoden. Ilmaispakettien lisäksi pelaaja voi käyttää pelin sisäistä valuuttaa kosmeettisten päivitysten ostamiseen sekä uusille että vanhoille operaattoreille.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta. Rainbow is Magic -tapahtuma on pelattavissa 29. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta välisen ajan.

Kommentoi

Leijulautoja ja Pradaa – Riders Republic päivittyy uusilla ominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa Leijulautoja ja Pradaa – Riders Republic päivittyy uusilla ominaisuuksilla

Riders Republic

Ubisoft on julkaissut Riders Republic -extremeurheilupelin kuudennelle Cutting Edge -kaudelle uusia tapoja liikkua ja uutta muotia.

Cutting Edge -pelikaudella jätetään talvi taakse ja syöksytään vauhdilla eteenpäin kevättä rinnassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita talvilajien hylkäämistä, sillä laskettelu on yhä pelin keskiössä ja tarjolla onkin uusia kisoja ja vaatteita lumilajien ystäville. Pelissä otetaan kantaa myös aina tärkeisiin ilmastoasioihin ja se sisältääkin ensimmäisen virtuaalisen ilmastomarssin tärkeän asian puolesta. Uusinta uutta lajipuolella tarjoaa leijulautailu, joka tuo mukanaan täysin uusia tapoja nauttia extremeurheilun haasteista.

Elokuvistakin tutulla leijulaudalla liikkuminen sujuu niin maalla, meressä kuin ilmassakin. Leijulautaa eivät rajoita pyörät eikä lumi tai näiden puute. Leijulauta on täysin uutena laitteena erikseen hankittava lisäosa, joka ei sisälly pelin kausikorttiin. Lauta tulee saataville uuden pelikauden toisella viikolla ja sitä pääsee ilmaiseksi kokeilemaan useissa erikoistapahtumissa.

Uuden kauden myötä myös muotivaatemerkki Prada tekee paluun ja tarjoaa pelaajan päälle upeaa virtuaalipalttoota ja -nuttua monessa eri muodossa. Kun haluaa tehdä vaikutuksen muihin pelaajiin, ovat Prada ja leijulauta suorastaan lyömätön yhdistelmä. Lisäksi leijulauta saa oman tulppaaninpunaisen versionsa Prada-pinnoitteella, joten ei muuta kuin rinteeseen vaikutusta tekemään. Pradalla on pelissä mukana myös oma tapahtumansa, jossa pääsee tutustumaan leijulaudan tyyliin.

Pelikauden uudet ja vaikuttavimmat tapahtumat on sisällytetty Ridge Ultimate -lisäosapakettiin. Se sisältää kahdeksan uutta kisatapahtumaa BMX-pyöristä suksiin ja lumilautoihin. Tapahtumien myötä tarjolle tulee uusia paikkoja, palkintoja ja varusteita. Ridge Ultimate -laajennus on erikseen ostettavissa tästä päivästä alkaen.

Pelikaudessa on myös uusittu Tricks Battle -pelimuoto. Vaikka sen kentät ovat samoja ja entuudestaan tuttuja, uudet säännöt tekevät pelimuodosta uudenlaisen kokemuksen. Nyt haetaan kukkulan kuningas -tyylistä alueen hallintaa pelkkien temppujen sijasta.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä on mukana talvien ja ympäristön suojelemiseen keskittyvä virtuaalinen ympäristömarssi. Se on tehty yhteistyössä Protect Our Winters -järjestön kanssa. Tällä kampanjalla pyritään levittämään tietoisuutta ympäristöasioista ja luonnonsuojelusta. Asiasta kertova Conscience-elokuva onkin nähtävissä pelin rinnenäytöllä useita kertoja kauden aikana.

Lisäksi pelissä on luvassa uusia viikoittaisia kisatapahtumia, uusi tyyliään vaihtava rinnerakennus ja parikin uutta kisatiimiä. Mitähän heillä on mielessään? Näistä voi ottaa selvää vaikkapa uuden uimakyvyn avulla veteen pudotessaan.

Riders Republic on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi