Dungeon crawler faneille tarjolla edullinen pelipaketti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeon crawler faneille tarjolla edullinen pelipaketti Humble Bundlessa

Hellslave

tarjoaa jälleen kerran edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia dungeon crawler -pelejä kuten Lunacid, MythForce sekä Abalon.

Paketti maksaa 14 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • Lunacid: Psykedeelinen kauhupeli, jossa pelaaja seikkailee unien ja todellisuuden rajamailla.
 • MythForce: Pelin on inspiroineet klassiset lauantaiaamun piirretyt ja se tarjoaa nopeatempoista toimintaa.
 • Abalon: Vuoropohjainen dungeon crawler, jossa on roguelike-elementtejä.
 • Siralim Ultimate: Monsterikeräyspeli, jossa pelaaja voi kerätä ja kouluttaa erilaisia ​​hirviöitä.
 • Devil Spire: Strategiapeli, jossa pelaaja rakentaa korttipakan ja taistelee vihollisia vastaan.
 • Hellslave: Intensiivinen toimintapeli, jossa pelaaja taistelee läpi demonien täyttämien luolastojen.
 • Going Under: Humoristinen dungeon crawler, jossa omaksuu roolin harjoittelijana yritysmaailmassa.

Paketti on hankittavissa aina toukokuun 24. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX:llä ja Linuxilla.

Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä

vie pelaajat marraskuussa kiehtovalle seikkailulle 1500-luvun Japaniin, Assassin's Creed Shadows -pelin myötä. Nyt pelin eri julkaisuversiot ja niiden sisällöt on paljastettu. Näet ne alta.

Pelin eri versiot:

 • Peruspeli: ilmestyy 15. marraskuuta.
 • Gold Edition: Sisältää peruspelin ja kausikortin, joka tuo mukanaan lisätehtävän ja kaksi pelilaajennusta sekä kolmen päivän ennakkokokeilun.
 • Ultimate Edition: Sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön, viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen.
 • Collectors Edition: Kaikkein laajin versio, joka sisältää peruspelin, kausikortin, Ultimate Editionin sisällön, metallisen Steelbook-pelikotelon, pelimaailman kartan, Naoe- ja Yasuke-figuurit, Naoen katanan tsuban, seinäkäärön, 84-sivuisen taidekirjan ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Pelin tarinassa pelataan kahden hahmon näkökulmasta: shinobi Naoen ja legendaarisen samuraisoturin Yasuken. Heidän tiensä risteävät ja seikkailut alkavat.

Peli tarjoaa upean avoimen pelimaailman, jossa sää ja vuodenajat vaihtelevat. Tutkittavana on paljon ja tunnelma on ainutlaatuinen.

Assassin's Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 :lle, /S:lle, :lle ja :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ennakkoon tilaaville luvassa bonustehtävä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dragon Age: Inquisition

hemmottelee tällä viikolla kaikkien aikojen myydyimmän Dragon Age -pelin Game of the Year Editionilla – täysin ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus uppoutua eeppiseen fantasiaseikkailuun, jossa valintasi muovaavat Thedasin kohtaloa.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt on BioWare-studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema toimintaroolipeli. Se on Dragon Age -sarjan kolmas pääosa, joka vie pelaajat Thedas-maailman pelastusretkelle. Pelissä luot oman sankarin, joka johtaa Inquisitionia taistelussa kaaosta levittäviä demoneja vastaan. Tutkit valtavia ja yksityiskohtaisia ympäristöjä, taistelet haastavia vihollisia strategisen taistelusysteemin avulla ja teet tärkeät valinnat, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition sisältää myös pelin kaikki kolme julkaistua lisäosaa, jotka laajentavat tarinaa ja tarjoavat uusia seikkailuja.

Voit ladata Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition -pelin ilmaiseksi täältä, ensi viikon torstaihin asti.