Dungeons & Dragons pöytäroolipeli palaa Eberroniin loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons pöytäroolipeli palaa Eberroniin loppuvuodesta 162

Aikanaan useita palkintojakin voittanut magiaa ja teknologiaa sekoittava -fantasiamaailma saapuu Dungeons & Dragonsin viidennelle laitokselle. Debyyttinsä maailma teki kolmannen laitoksen aikaan ja oli neljännen laitoksen ”oletusmaailma”, mistä se nousikin suureen suosioon. Marraskuun 19. päivä ilmestyvä kirja sisältää ainekset pulp-tyylisiin fantasiaseikkailuihin useine helppokäyttöisine paikkoineen. Kirja esittelee myös säännöt esineiden keksimiselle ja työstämiselle uuden hahmoluokan voimin. Uutena tarinaa pyörittävänä voimana myös koko seikkailijaryhmälle yhteinen taustavaikuttaja. 16 uutta rotua ja lukuisia hirviöitä. Lisäksi kirja esittelee Eberronin maailmaan sijoittuvan kampanjan.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna 130

Baldur's Gate 3

ja emoyhtiö Hasbro ovat paljastaneet, että tuleva roolipeli Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna. Pelin kehityksestä vastaa Divinity: Original Sin -peleistä tuttu Larian Studios.

Itse pelistä ei tiedetä vielä paljoakaan muuta kuin, että se tulee sisältämään co-op moninpelitilan. Pelistä tullaan näkemään ensimmäistä pelivideota PAX East -tapahtumassa helmikuun 27. päivä.

Alkuperäinen ja kulttimaineeseen yltänyt Baldur’s Gate ilmestyi vuonna 1998 ja sen kehittäjänä toimi BioWare. Suositun pelin jatko-osa Baldur’s Gate II: Shadows of Amn ilmestyi vuonna 2000. Beamdog on parhaillaan herättelemässä kyseisiä pelejä henkiin modernisoimalla ne tämän vuoden lopuksi.

PC:n lisäksi Baldur’s Gate 3 saapuu myös Google Stadia -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Arkade -pelibaari avaa ovensa Helsingissä tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Arkade -pelibaari avaa ovensa Helsingissä tammikuussa 192

Gaming

Helsinki on saamassa oman pelibaarin kun Arkade Bar avaa ovensa Helsingin Kampissa tammikuussa. Paikka tulee sisältämään sata asiakaspaikkaa, e-urheilu näyttämön ja tietenkin konsoli- ja PC-pelipisteitä. Myös lauta- ja roolipelejä on pelattavissa, unohtamatta kattavaa valikoimaa oluita, siidereitä ja muita virvokkeita.

Tietokonepaikkoja on yhteensä 20 ja konsolipisteitä 4. Koneet ovat tehokkaita ja pelikäyttöön rakennettuja. Pelattavana on kaikki suosituimmat pelit. Kaiken keskipisteessä valkokankaalla varustettu eSport Stage.

Voit tutustua paikkaan tarkemmin täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Divinity: Original Sin muuntuu lautapeliksi ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Divinity: Original Sin muuntuu lautapeliksi ensi vuonna 118

Divinity Original Sin: The Board Game

Suosittu roolipeli Divinity: Original Sin on saamassa lautapeliversion ensi vuoden puolella. Pelin kehittäjä Larian Studios yhteistyössä Lynnvander Studiosin kanssa ovat onnistuneesti hakeneet rahoitusta Kickstarter -joukkorahoituksen avulla.

Larian on aiemminkin rahoittanut peliprojektejaan joukkorahoituksen kautta. Vuonna 2014 ilmestynht alkuperäinen Divinity: Original Sin ja sen 2017 ilmestynyt jatko-osa Divinity: Original Sin II syntyivät molemmat joukkorahoituksen avulla.

Lautapeliversion mekaniikka perustuu osittain Rob Daviaun Legacy -järjestelmään ja keskimääräinen pelin pituus on yli 60 minuuttia. Suositeltu pelaajamäärä on 1-4.

Larian Studios on samalla kehittämässä myös Baldur’s Gate III -peliä yhdessä Wizards of the Coastin kanssa.

Halvimmillaan Divinity: Original Sin -lautapelin saa 120 dollarin hintaan. Standard version lisäksi saatavilla on 160 dollarin arvoinen Premium edition sekä 220 dollarin arvoinen Extended edition, jotka tarjoavat lisäkilkkeitä. Peli ilmestyy lokakuussa 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi