Dwayne Johnsonin tähdittämä Black Adam käynnistää tuotantonsa tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Dwayne Johnsonin tähdittämä Black Adam käynnistää tuotantonsa tällä viikolla

on käynyt läpi pitkän tien päätyäkseen supersankarielokuvien pariin, mutta viimein näyttelijä nähdään tositoimissa, kun DC -elokuva aloittaa produktionsa tällä viikolla. Tiedon paljasti näyttelijä itse esitellessään treenattua fysiikkaansa sosiaalisessa mediassa.

Jo vuoden ajan entinen painija on jakanut päivityksiä matkaltaan kohti DC -pahiksen roolia, kun näyttelijän virallinen treenikausi alkoi tammikuussa 2020. Treenit ovat tuottaneet tulosta ja Johnson on viimein valmis astumaan Black Adamin asuun. Näyttelijän miljoonat fanit odottavat elokuvaa kuumeisesti ja onkin kiinnostavaa nähdä miten mies asettuu hahmon saappaisiin sekä onko elokuvasta tulossa mahdollinen hitti Warner Bros. -yhtiölle Shazamin tapaan.

Dwayne Johnson oli alunperin tarkoitus nähdä roolissa jo elokuvassa Shazam, mutta myöhemmin ilmoitettiin että hahmo esiteltäisiin täysin omassa elokuvassaan. Alkuperäinen aikataulu elokuvan kuvauksien suhteen oli elokuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi tuotantoa jouduttiin siirtämään. Aiemmin Warner Bros. Ilmoitti, että elokuvan tuotanto siirretään vuodelle 2021. Alkuperäisten huhujen mukaan kuvausten oli tarkoitus alkaa huhtikuussa ja nyt Johnsonin päivitys vahvistaa asian.

Black Adam saa ensi-iltansa 29. heinäkuuta 2022.

James Gunnin Suicide Squad -elokuva sai uuden trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa James Gunnin Suicide Squad -elokuva sai uuden trailerinsa

Ohjaaja James Gunnin tuleva -elokuva sai juuri uuden trailerin. Se esitettiin ensimmäistä kertaa Godzilla vs. Kong -elokuvan näytöksen lopussa. Kyseessä ei ohjaajan itsensä mukaan ollut aprillipila.

Tuleva Suicide Squad -elokuva ei ole jatko-osa vuoden 2016 David Ayerin ohjaamalle elokuvalle, vaan oma tulkintansa samasta lähdemateriaalista. Gunn itse kuvailee elokuvaansa ”supersankariversioksi vuoden 1967 elokuvasta The Dirty Dozen”.

Uusi Suicide Squad -elokuva nähdään teattereissa ja HBO Maxilla 6. elokuuta.

Trailerin voit katsastaa alhaalta.

DC Comicsin uudet elokuvat New Gods sekä The Trench heitettiin roskakoriin Kommentit pois päältä artikkelissa DC Comicsin uudet elokuvat New Gods sekä The Trench heitettiin roskakoriin

Marvelin kiitäessä jo hyvää vauhtia elokuvauniversuminsa uuden luvun kanssa on nyt ilmoittanut peräti kahden uuden elokuvansa siirtämisestä roskakoriin.

Yksi yliviivatuista elokuvista oli ohjaaja Ava DuVernayn New Gods -elokuva, jossa oli tarkoitus seurata New Genesis ja Apokolips -planeettojen asukkeja. Elokuva pohjasi saman nimiseen sarjakuvasarjaan, jonka Jack Kirby loi 70-luvulla.

Yksi mahdollinen syypää New Godsin alkuperäiselle viivästymiselle ja lopulliselle peruuntumiselle oli se, että Darkseid -vihollinen nähtiin myös Zack Snyderin leikkauksessa Justice Leaguesta, joten hahmon esiintymisille haluttiin luoda todennäköisesti hieman väliä jännityksen ylläpitämiseksi.

Toinen roskikseen lentänyt pätkä oli ohjaaja James Wanin The Trench. Kyseinen pätkä oli suunnitelmien mukaan kauhutyylinen spin-off Aquamanista.