Dying Light 2 on pian täällä ”Tähän mennessä se on kunnianhimoisin peliprojektimme” Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light 2 on pian täällä ”Tähän mennessä se on kunnianhimoisin peliprojektimme”

Dying Light 2

näyttää paremmalta kuin ensimmäinen osa ja sekin on saanut aikoinaan suurta hehkutusta graafisesta ilmeestään. Pelin ensimmäinen traileri julkistettiin jo vuonna 2018. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2020, mutta useiden viivästyksien vuoksi se siirtyi vuodelle 2022. Tarkka päivämäärä tällä hetkellä on 4.2.2022. Peli on jo melkein valmis, mutta sen pelattavuutta testaillaan vielä viime hetkellä.

Projekti on Techlandin-pelistudion mukaan heidän suurin tähän asti. Yhtiön johtaja Pawel Marchewka kirjoitti projektista lausunnon

”Se on tähän mennessä suurin ja kunniahimoisin projekti, jonka olemme koskaan tehneet. Valitettavasti huomasimme, että saadaksemme pelin sille tasolle, jolle sen visioimmekin, tarvitsimme lisää aikaa sen viimeistelyyn ja optimointiin”

Dying Light 2 on kehittyneempi liikkuvuudeltaan- sekä taistelumekaniikoiltaan, kuin ensimmäinen osa. Pelissä on mukana heittokoukku, köysiratoja ja laskuvarjo, joiden avulla pelin sisällä voi mennä ”mihin vain”.

Jokaisen pelikokemus tulee olemaan omanlainen, koska tehtävissä on valintoja, jotka vaikuttavat siihen, miten pelin tarina jatkuu. Pelissä päivällä ihmiset hallitsevat katuja, mutta kun saapuu yö selviytymisestä tulee entistä hankalampaa, kun zombiet ottavat vallan. Tuolloin et tahdo olla pihalla!

Dying Light 2:sen läpäisemisessä on arvioitu menevän noin 500 tuntia sisältäen sivutehtävät.

Dying Light 2 -peli ensimmäinen lisäosa Bloody Ties ilmestyi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light 2 -peli ensimmäinen lisäosa Bloody Ties ilmestyi – katso traileri

Dying Light 2

2 -zombieparkourpeli on saanut ensimmäisen lisäosansa nimeltään Bloody Ties. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Lisäosan myötä peli saa uuden alueen Carnage Hal -ooperatalon, josta on muovattu taisteluareena. Pelaajat pääsevät ottamaan mittaa erittäin haastavista vastustajista.

Mukana on myös uusia NPC-hahmoja kuten Carnage Hallin showvetäjä Astrid, nuori taistelija Ciro sekä areenan raakalainen Skullface.

Mitä olisi päivitys ilman uutta loottia? Mukana on myös uusia näyttäviä ja tehokkaita aseita kuten Carnage Manica, joka on erityinen suoja kovia iskuja vastaan.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia vastustajia kuten Gorilla Demolisher, Cataclysm sekä molotoveja heittelevä Grenadier.

ja Bloody Ties lisäosa on saatavilla , ja S, sekä -konsoleille sekä :lle. Nintendo Switch -konsolille peli ilmestyy myöhemmin.

Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli

Techland

-pelien kehittäjä on ilmoittanut kehittävänsä avoimeen fantasiamaailmaan sijoittuvaa roolipeliä.

Parhaillaan studio jatkokehittää joulukuussa 2021 ilmestynyttä -peliä, jonka on tarkoitus saada lisäsisältöä vielä viiden vuoden ajan.

Samalla kuitenkin studiolla on kehitteillä täysin uusi pelinimike, joka tulee olemaan täysin uuden sukupolven konsoleille suunniteltu.

Pelin parissa työskentelee mm. Bloody Baron tehtävän The Witcher 3: Wild Hunt -peliin suunnitellut Karolina Stachyra. Mukana on myös Deathloop, Cyberpunk 2077 ja Horizon Zero Dawn -pelien parissa työskennelleitä henkilöitä.