Dying Light 2 -zombieparkour esitellään tulevilla E3-messuilla Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light 2 -zombieparkour esitellään tulevilla E3-messuilla

Dying Light 2

Puolalainen aikoo esitellä uuden 2 -pelinsä tulevilla E3-messuilla kesäkuussa.

Alkuperäisen vuonna 2015 ilmestyneen Dying Light -pelin ja tätä edeltävien Dead Island -pelien kehittäjä avasi viestissä tulevan jatko-osan olevan yhtiön tähän mennessä kunnianhimoisin.

Zombit ovat edelleen isossa roolissa, mutta vaikuttavat enemmän yöaikaan. Päiväsaikaan pelaajan murheenkryyninä ovat erityyppiset ryhmittymät joiden kanssa kanssakäymistä voi harjoittaa väkivallalla tai ilman. Pelissä tehdyillä valinnoilla on suuri merkitys ja voivat vaikuttaa radikaalisti peliympäristöön.

Kommentoi

Dying Light 2 -peli ensimmäinen lisäosa Bloody Ties ilmestyi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light 2 -peli ensimmäinen lisäosa Bloody Ties ilmestyi – katso traileri

Dying Light 2

Dying Light 2 -zombieparkourpeli on saanut ensimmäisen lisäosansa nimeltään Bloody Ties. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Lisäosan myötä peli saa uuden alueen Carnage Hal -ooperatalon, josta on muovattu taisteluareena. Pelaajat pääsevät ottamaan mittaa erittäin haastavista vastustajista.

Mukana on myös uusia NPC-hahmoja kuten Carnage Hallin showvetäjä Astrid, nuori taistelija Ciro sekä areenan raakalainen Skullface.

Mitä olisi päivitys ilman uutta loottia? Mukana on myös uusia näyttäviä ja tehokkaita aseita kuten Carnage Manica, joka on erityinen suoja kovia iskuja vastaan.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia vastustajia kuten Gorilla Demolisher, Cataclysm sekä molotoveja heittelevä Grenadier.

ja Bloody Ties lisäosa on saatavilla 5, Playstation 4 Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Switch -konsolille peli ilmestyy myöhemmin.

Kommentoi

Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli

Techland

Dying Light -pelien kehittäjä on ilmoittanut kehittävänsä avoimeen fantasiamaailmaan sijoittuvaa roolipeliä.

Parhaillaan studio jatkokehittää joulukuussa 2021 ilmestynyttä Dying Light 2 -peliä, jonka on tarkoitus saada lisäsisältöä vielä viiden vuoden ajan.

Samalla kuitenkin studiolla on kehitteillä täysin uusi pelinimike, joka tulee olemaan täysin uuden sukupolven konsoleille suunniteltu.

Pelin parissa työskentelee mm. Bloody Baron tehtävän 3: Wild Hunt -peliin suunnitellut Karolina Stachyra. Mukana on myös Deathloop, 2077 ja Horizon Zero Dawn -pelien parissa työskennelleitä henkilöitä.

Kommentoi