Dying Light -pelin lataaminen Euroopassa Switchille ei onnistu sillä peli on bannattu Saksassa Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light -pelin lataaminen Euroopassa Switchille ei onnistu sillä peli on bannattu Saksassa

Dying Light

Vuonna 2015 alunperin ilmestynyt Dying Light -zombieselviytymispeli on saanut hiljattain Platinum Edition -kokoelmaversion. Peliä ei kuitenkaan saa ladattua Euroopassa Nintendo Switch -konsolille, sillä peli on bannattu Saksassa.

Syy miksi bannaaminen yhdessä maassa estää pelin lataamisen koko Euroopassa on yksinkertainen. Nintendon eShop on rekisteröity Euroopassa juuri Saksaan ja sen takia vaikuttaa myös koko maanosaan.

Dying Light: Platinum Edition nivoo peruspelin lisäksi The Following -lisäosan, Bozak Horde -pelitilan, Cuisine & Cargo -karanteenialueet, Ultimate Survivor -sisällöt, Crash Test Skin Packin sekä 15 skinejä ja aseita sisältävää bundlea.

Dying Light: Platinum Edition on parhaillaan saatavilla PlayStation 4, ja Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle.

Tulevan 2 -jatko-osan julkaisu siirrettiin hiljattain ensi vuoden puolelle helmikuun 4. päivälle 2022.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi