Dying Light sai ristiinpelaamisen PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light sai ristiinpelaamisen PC:lle

Dying Light

Alkuperäinen Dying Light -peli on saapunut Epic Games Storen valikoimaan ja samalla pelille on saatu ristiinpelaaminen kaikkien PC-versioiden välille.

Tätä tarkoittaa, että pelaajat Steam, ja GOG -palveluiden välillä voivat pelata yhdessä.

Samalla peli on saatavilla reiluin alennuksin. Enhanced Editionin saa 60% alennuksella ja Platinum Editionin 70% alennuksella. Tarjous kestää ensi viikon maanantaihin maaliskuun 7. päivään asti.

Helmikuun alussa ilmestynyt 2 on puolestaan saatavilla PC:lle ja Epic Games Store -palveluiden kautta sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S että One -konsoleille. Switch -versiota joudutaan odottamaan hieman pidempään.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi