Dynaamisen MMO:n Fractured Onlinen suljettu beta käynnistyy huhtikuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dynaamisen MMO:n Fractured Onlinen suljettu beta käynnistyy huhtikuun alussa

Fractured Online

Gamigo ja Dynamight Studios ovat ilmoittaneet, että tuleva dynaaminen ja isometrinen avoimen maailma MMORPG Fractured Online -pelin suljettu beta käynnistyy 6. huhtikuuta 2022.

Fractured Onlinen suljettu betavaihe toivottaa uudet ja vanhat pelaajat tervetulleiksi tutkimaan uutta Aerhenin mannerta, jossa ihmiset ovat pääosin vallassa. Pelaajat tarvitsevat kylmäeristystä selviytyäkseen tällä lumen ja jään täyttämällä vuoristoalueella, sillä sää koettelee selviytyjiä säännöllisesti. Jos sää ei saa sinua, Jotunit, mammutit, hirvet, arktiset sudet ja erilaiset elementaalit saavat. Näitä uusia olentoja voi tavata kaikkialla Aerhenissa, mutta ole varovainen. Emme tiedä, milloin ne ovat viimeksi syöneet kunnon sapuskaa, ja pelaajat saattavat olla se pullea, mehukas suupala, jonka ne ovat halunneet ahmia.

Sen lisäksi, että pelaajat voivat tutkia uutta aluetta, joka on täynnä esteitä, jotka on voitettava, he voivat osallistua useisiin tapahtumiin useilla eri kanavilla – kuten sosiaalisessa mediassa, Discordissa ja pelissä – suljetun beta-jakson aikana. Lisätietoja näistä tapahtumista paljastetaan pian.

Fractured Onlinen suljetun betatestin käynnistymisen kunniaksi on julkaistu ensimmäinen osa uudesta kehittäjien päiväkirjasarjasta. Ensimmäinen video – nimeltään ”Mikä on ja miksi sinun pitäisi pelata sitä” – esittelee Dynamight Studiosin ja tämän dynaamisen MMORPG:n uusille pelaajille ja esittelee samalla pelin yleistä visiota ja suurimpia haasteita tähän mennessä. Esittelyssä käsitellään useita aiheita, kuten pelin eri rotuja, PvE- ja PvP-taistelua, pelaajavetoista maailmaa ja taloutta sekä muita aiheita, joiden pitäisi herättää ruokahalusi.

Pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Fractured Onlinen suljettuun betatestiin, voivat ostaa alennettuun hintaan kopion pelistä virallisesta Glyph-kaupasta. Pelaajat pääsevät mukaan suljettuun betatestiin, mutta he saavat myös Founder Pack -paketteja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia pelin sisäisiä esineitä, krediittejä ja muuta rajoitettua sisältöä.

Voit lukea lisätietoja pelistä täältä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi