Dystopiaroolipeli Cyberpunk 2077 sai lähes tunnin mittaisen pelitrailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Dystopiaroolipeli Cyberpunk 2077 sai lähes tunnin mittaisen pelitrailerin

Kovasti odotettu CD Project REDin uusi dystopinen roolipeli on saanut lähes tunnin mittaisen pelitrailerin.

Vaikuttavalta näyttävän pelivideon ylälaidassa kelluu teksti ”Työn alla”, eli kyseessä ei ole vielä se kotikoneille saapuvan pelin näkymä.

Voit katsoa pelitrailerin koko 4K -komeudessaan tästä:

on kehitteillä PS4 ja One -konsoleille sekä :lle.

Tässä vielä :n kokoonpano, joka mahdollisti kyseisen pelivideon.

Prosessori: Intel i7-8700K
Emolevy: ROG Strix Z370-I Gaming
Muisti: G. Skill Ripjaws, V 2x16GB, 300MHz, CL15
Näytönohjain: GeForce GTX 1080Ti
Kovalevy: 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
Virtalähde: Corsair SF600 600W

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi