EA Access saapuu vihdoin PS4:lle Kommentit pois päältä artikkelissa EA Access saapuu vihdoin PS4:lle

Vuosien jälkeen Sony on vihdoin taipumassa ja Access on tekemässä tuloaan 4 -konsolille. Electronic Artsin tilauspalvelu on ollut saatavilla Xboxille jo viiden vuoden ajan. :llä samainen palvelu toimii Origin Access -nimellä.

Sony on vaiheillut palvelun päästämisestä alustalleen jo viisi vuotta. Todennäköisimmin yritykset eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen hinnasta ja Sony on kertonut että palvelu ei tarjoasi hyvää arvoa asiakkailleen. Syy saattaa olla myös se että Sony oli huolissaan palvelun menevän päällekkäin firman oman Now -palvelun kanssa.

Accessin avulla pääset pelaamaan Electronic Artsin katalogin pelejä 3,99€ kuukaudessa tai 24,99€ vuodessa. Hinnat ovat samat kuin Xboxilla.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä /S-, One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi