EA poistaa Venäjän FIFA 22 -pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa EA poistaa Venäjän FIFA 22 -pelistä

EA Sports

Sports on poistanut Venäjän maajoukkueen sekä kaikki venäläiset joukkueet 22, sekä FIFA Online -peleistä.

Päätös noudattelee FIFAn ja UEFAn linjaa, jotka estivät venäjän maajoukkueen sekä venäläiset pelaajat kisoistaan. Syynä tähän on Venäjän hyökkäys Ukrainaan.

Monet pelifirmat ovat osoittaneet tukensa Ukrainalle ja lahjoittaneet suuria summia humanitääriseen apuun.

Myös :ssä monet joukkueet ovat keskeyttäneet Venäjään liittyvät yhteistyöt. Myös tämän vuoden Venäjän GP on peruttu.

Kommentoi

FIFA 23 -pelin uudet ominaisuudet esillä tuoreella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelin uudet ominaisuudet esillä tuoreella trailerilla

FIFA 23

Sports on julkaisemassa FIFA 23 -jalkapallopeliä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi esittelyvideo, joka pureutuu ottelukokemuksen muutoksiin. Voit katsoa trailerin alta.

Realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen.

Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

F1 22 -formulapeli päivittyi Portugalin radalla – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapeli päivittyi Portugalin radalla – katso uusi traileri

F1 22

Electronic Artsin ja Codemastersin F1 22 -peli on saanut ilmaisen päivityksen myötä Autodromo Internacional do Algarven eli tunnetummin Portimaon radan. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Peli on saamassa syyskuussa lisää uutta pelattavaa Shanghai International Circuitin myötä. Rata tulee olemaan saatavilla ilmaispäivityksen myötä.

F1 2022 -pelissä on kaikki uuden 2022 FIA Formula One World Championship -kilpailun autot ja radat, kuten uusi Miamin kilparata.

Myös fysiikanmallinnusta on paranneltu ja Race Day -pelitila tarjoilee kaksi eri vaihtoehtoa; rennompi Broadcast sekä Immersive, jossa pelaaja pääsee tekemään isoja valintoja. Pelissä on myös odotettu VR-tila, joka tukee Oculus Rift ja Vive -laitteita.

F1 22 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi