EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen Kommentit pois päältä artikkelissa EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen

FIFA 22

Sports julkaisi hiljattain uusimman 22 -pelin, mutta jatkossa pelisarja saattaa kantaa eri nimeä.

on nimittäin tutkimassa pelin nimeen liittyvää sopimustaan :n eli Kansainvälisen jalkapalloliiton kanssa. FIFA toimii kansainvälisesti jalkapallon, futsalin ja beachfutiksen kattojärjestönä. :n ja FIFA:n yhteistyö on jatkunut aina vuodesta 1993.

Sopimus kattaa kuitenkin vain pelin nimen. :lla on peliin liittyen yhteensä 300 erillistä sopimusta, jotka kattavat 17 000 pelaajaa, 700 joukkuetta,30 liigaa ja 100 stadionia ympäri maailman.

22 on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

on julkaissut uusimman 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle että Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen Kommentit pois päältä artikkelissa FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen

FIFA 22

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa kuinka EA Sportsin ja FIFA:n yhteistyö FIFA -pelisarjan osalta saattaa tulla päätökseen. Nyt asia näyttäisi olevan virallista, sillä FIFA on julkaissut eli Kansainvälinen jalkapalloliitto on julkaissut oman tiedotteen aiheesta.

FIFA kertoo viestissään, että se aikoo laajentaa horisonttia pelien ja kehittäjien osalta. FIFA nosti lisenssimaksujaan ja pyysi seuraavasta neljästä kaudesta yli miljardi dollaria. Aiemmin EA on maksanut nimestä lisenssimaksuja 150 miljoonaa dollaria vuodessa.

EA Sports rekisteröi aiemmin EA Sports FC -tavaramerkin, joka saattaa komeilla kehittäjän seuraavan pelin kannessa ensi vuonna.

Pelisarjan viimeisin osa FIFA 22 on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi