EA tekee paluun Steamiin uuden Star Wars pelin myötä Kommentit pois päältä artikkelissa EA tekee paluun Steamiin uuden Star Wars pelin myötä

Star Wars Jedi: Fallen Order

Nyt se on vihdoin virallista – on tekemässä paluuta Steam -palveluun ja julkaisee ensimmäisenä pelinä tulevan Star Wars Jedi: Fallen Order -pelin.

Yritys aikoo tuoda myös Access -tilauspalvelunsa Steamiin keväällä 2020. Eli pian Steamissä nähdään pelejä kuten The Sims 4, Apex Legends, 20 sekä Battlefield 5. Palvelu on ollut aiemmin saatavilla ja Xbox One -konsoleilla ja Origin -palvelun kautta.

Access tulee olemaan Steamin ensimmäinen tilauspalvelu ja EA työskentelee parhaillaan Valven kanssa teknisten integraatioiden kanssa.

ilmestyy marraskuun 15. päivä :lle sekä ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin

Private Division ja ovat julkaisseet Game Awards -tapahtuman yhteydessä ensimmäisen trailerin tulevasta After Us -seikkailupelistä.

Pelissä pelaajat omaksuvat Gaian roolin, jonka toivona on herättää ihmisten jäljiltä tuhoutunut planeetta henkiin. Tutki uskomattomia maisemia, herätä henkiin sukupuuttoon kuolleita eläimiä sekä taistele vaaroja vastaan.

Pelin kehittäjä tunnetaan mm. palkitusta pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevästä Arise: A Simple Story -pelistä.

ilmestyy keväällä 2023 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

Ascendant Studios ja Electronic Arts ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

Immortals of Aveum on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Dead Space ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa EA Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi