EA tekemässä uutta Taru sormusten herrasta -mobiilipeliä Kommentit pois päältä artikkelissa EA tekemässä uutta Taru sormusten herrasta -mobiilipeliä

EA

EA on palaamassa Lord of the Rings -saagan pariin tekemällä uuden mobiilipelin nimeltään The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth.

Pelin kehityksestä vastaa vuonna 2015 ilmestyneen Star Wars: Galaxy of Heroes -pelin kehittäjä EA Capital Games.

Tulevassa mobiiliroolipelissä tullaan näkemään The ja The Hobbit -saagoista tuttuja hahmoja. Pelissä tullaan näkemään myös korkealaatuista grafiikkaa, elokuvamaisia välianimaatioita sekä tyyliteltyä taidetta.

EA on aiemminkin tuottanut Taru sormusten herrasta -aiheisia pelejä kuten vuoden 2002 sekä vuoden 2009 The Lord of the Rings: Conquest.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth -pelin -testaukset alkavat tänä kesänä -laitteilla.

Kommentoi

FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri

FIFA Mobile

:n Mobile -mobiilipeli on saanut uuden päivityksen myötä liudan tuoreita ominaisuuksia. Mukana on mm. Manager Mode -valmennustila ja parannuksia pelimekaniikkaan.

Valmennustilassa pelaajat voivat suunnitella strategioita etukäteen ja säätää taktiikoita reaaliajassa. Tilassa ottelut etenevät täysin automaattisesti ja pelaajat voivat valita neljästä valmiista taktiikka-asetuksesta: Attacking, Control, Counter sekä Defense.

Pelimekaniikkaan on pävitetty mm. pelaajan valinnan vaihtoehtoja, maalivahteja on paranneltu sekä heikomman jalan virheitä on säädetty.

Lisäksi peliin on saatu uusia maajoukkueiden pelipaitoja sekä logoja yli 30 eri maasta.

on saatavilla ja Android -laitteille.

Kommentoi

Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa

Skate 4

Viime kuussa huhuiltiin tulevan 4 -pelin julkistamisesta ja nyt on julkaissut ensimmäistä virallista raakakuvamateriaalia tulevasta pelistä. Samalla pelin ennakkokokeiluihin on avattu rekisteröityminen.

Videolla nähdään materiaalia pelin raakaversiosta, mutta antaa hyvin osviittaa siitä mitä on tuloillaan. Videolla nähdään myös uusia ominaisuuksia, joita ei aiemmissa peleissä ole nähty. Näihin kuuluu mm. hyppiminen esteiden välillä ilman lautaa.

Pelistä vuoti huhtikuussa alpha-vaiheen materiaalia Twitterissä toimittaja Jeff Grubbin toimesta. Tuolloin kuitenkin arveltiin, että kyseinen materiaalia olisi jo useamman kuukauden vanhaa.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2020.

Kommentoi