Eddie Murphyn tuleva jouluelokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Eddie Murphyn tuleva jouluelokuva sai uuden trailerin

Eddie Murphy palaa valkokankaalle uudessa jouluelokuvassa . Murphy, joka tunnetaan ainutlaatuisesta komediaviihteen tyylistään, tuo mukanaan maagisen jouluun liittyvän tarinan, jossa joulutontut ja odottamaton kaaos ovat pääosassa.

Elokuvassa nähdään myös muita tähtinäyttelijöitä, kuten Tracee Ellis Ross, Jillian Bell ja Nick Offerman. Ohjaaja Reginald Hudlin, Murphy ja tuottaja Brian Grazer yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa sitten 1992 julkaistun Boomerang-elokuvan. Candy Cane Lane pohjautuu käsikirjoittaja Kelly Youngerin lapsuuden joulumuistoihin Kalifornian samannimisellä kadulla.

Candy Cane Lane -elokuva saa maailmanensi-iltansa Prime Videolla 1. joulukuuta 2023. Elokuvan uusin traileri on nyt katossavissa, vaikkapa hetimmiten tästä alta:

Psykologinen Saltburn draama-trilleri saapuu Prime Videolle ennen joulua – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Psykologinen Saltburn draama-trilleri saapuu Prime Videolle ennen joulua – katso uusi traileri

Saltburn

Video on julkaisemassa odotettua psykogolista draama-trillerielokuvaa 22. joulukuuta. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Oscar-voittaja Emerald Fennellin (Lupaava nuori nainen) elokuvassa seurataan nuorta opiskelijaa Oliver Quickia (Barry Keoghan), joka etsii paikkaansa Oxfordin yliopistossa. Sattumien kautta hän kohtaa viehättävän aristokraatin, Felix Cattonin (Jacob Elordi), joka kutsuu Oliverin viettämään kesää perheensä massiiviseen herraskartanoon, Saltburniin.

Kohdatessaan Felixin omintakeisen perheen ja poikkeuksellisen elämäntyylin, hänelle avautuu mahdollisuus viettää ikimuistoinen kesä – niin hyvine kuin huonoine piirteineen.

Saltburnissa nähdään myös tähtinäyttelijät Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver ja Archie Madekwe.

Elokuva ilmestyy -suoratoistopalveluun 22. joulukuuta.

”Kun Isäni On Turbomieskin tarjoaa laadukkaampaa jouluviihdettä” – arvostelussa Candy Cane Lane Kommentit pois päältä artikkelissa ”Kun Isäni On Turbomieskin tarjoaa laadukkaampaa jouluviihdettä” – arvostelussa Candy Cane Lane

Eddie Murphy palasi televisioruuduille uudessa jouluelokuvassaan, Candy Cane Lane, joka on julkaistu tänään yksinoikeudella Prime Videolla.

Elokuvassa nähdään myös muita tähtinäyttelijöitä, kuten Tracee Ellis Ross, Jillian Bell ja Nick Offerman. Ohjaaja Reginald Hudlin, Murphy ja tuottaja Brian Grazer yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa sitten 1992 julkaistun Boomerang-elokuvan. pohjautuu käsikirjoittaja Kelly Youngerin lapsuuden joulumuistoihin Kalifornian samannimisellä kadulla.

Candy Cane Lane kertoo yhden miehen ristiretkestä, tässä tapauksessa yrityksestä voittaa naapuruston epävirallinen talojen koristelukilpailu. Chris Carver on joulufanaatikko, joka on päättänyt voittaa tittelin näyttävimmästä talosta naapurustossa. Ja tästä asiastahan ei nimittäin tingitä!

Elokuvan juoni käynnistyy Chrisin yllättävästä irtisanomisesta, ja yllättäen tämä johtaa hänet seikkailuun, jossa on enemmän jouluista dramatiikkaa kuin Suomen hallituksen hallitusneuvotteluissa. Vaan eihän totuutta perheelle viitsi siinä vaiheessa kertoa, kun on päättänyt, että tästä joulusta tulee kautta aikain paras, oli paska tuulettimessa kuinka ikävästi tahansa. Onneksi uskoa tulevaan tarjoaa myös jouluinen kilpailu, jossa voit voittaa itsellesi huimat 100 000 dollaria….

Kun Isäni On Turbomieskin alkaa vaikuttamaan hyvältä vaihtoehdolta…

Candy Cane Lane on elokuva, joka yrittää ”muka nokkelalla” tyylillään pistellä jokaista mahdollista ampiaispesää, mutta iskut ovat liian heppoisia. Se pyrkii myös olemaan ovela käsikirjoituksessaan, mutta kun mikään kömpelyydessään ei oikeastaan naurata – kuten esimerkiksi Isäni On Turbomiehessä, joka sentään kamppailee ”paskimman jouluelokuvan” tittelistä – on suunta tuolloin hyvin huolestuttava.

Elokuvan näyttelijäsuoritukset ovat menevää tasoa, eikä Eddie Murphy kiinnityksenä tällaiseen poljentoon, kuulosta lainkaan hassummalta. Vaan vähänpä tiesivät viisaammat, sillä elokuvaa katsoessaan tulee väkisinkin sellainen olo, että herra Murphy sinnittelee kohtausten läpi tylsistyneenä siinä tiedossa, että kyllä tästä lohdukkeeksi lompakko ainakin, edes hieman paksuuntuu. Ja sillä rahalla saa jo melko ison joulukinkun!

Visuaalisesti- ja ohjauksellisesti Candy Cane Lanessa ei juurikaan ole moitittavaa ja tunnelmaan istuva soundtrack on ihan asiansa ajavaa virttä täynnä. Valitettavasti nämä seikat ajavat itse tarinan ja suorituksienkin yli, eikä se ole hyvä merkki lainkaan.

Candy Cane Lane muistuttaa katsojaan lähes jokaisesta mahdollisesta perhedraaman sävyttämästä jouluelokuvien kliseistä, mutta kun mikään kierrätys ei ota tuulta alleen vuonna 2023, alkaa jo mielessään pohtimaan, minkähän vanhan kunnon viihdyttävän jouluelokuvan sitä katsoisi heti tämän perään.

Kaiken kaikkiaan Candy Cane Lane on kuin lahja, jota ei toivonut, mutta silti sen myyntipakkaus saa uskomaan, että ehkäpä tämä ei lainkaan hassumpi olekaan? Valitettavasti täytyy todeta, että on monia asioita, jotka sopivat jouluun, mutta…..

Eddie Murhpy ei kuitenkaan sellainen ole.

Elokuvateattereissa: Ei tiedossa

Kotijulkaisupäivä: 1. joulukuuta 2023

Ohjaaja: Reginald Hudlin

Pääosissa: Eddie Murhpy, Tracee Ellis Ross, Jillian Bell ja Nick Offerman

Jakelija: Amazon Video

Candy Cane Lane (Prime Video)

5 / 10