Edesmennyt rokkikukko Lemmy Kilmister oli intohimoinen videopelien ystävä – harvinaista videomateriaalia nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Edesmennyt rokkikukko Lemmy Kilmister oli intohimoinen videopelien ystävä – harvinaista videomateriaalia nyt katsottavissa

Videopelihistorioitsija Damiano Gerli on löytänyt pätkän italialaisesta televisiosta, jossa edesmennyt, mahtava ja suuri Motörheadin laulaja päästelee -pelin parissa.

Vuoden 1997 pätkässä legendaarista rock-miestä kysytään, pitääkö hän videopeleistä. Rokkikukon vastaus on melko voimakas ”Totta kai!”

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lemmy on puhunut rakkaudestaan videopeleihin, erityisesti Sonic-pelisarjaan. Retro Gamerin Nick Thropen mukaan hän antoi haastattelun lehdelle muutama vuosi sitten ja paljasti pitävänsä Knucklesin pelaamisesta Sonic-peleissä. Hän kertoi myös omistaneensa uransa aikana monia pelikonsolityyppejä, mukaan lukien , SNES, , ja . Lisäksi hän piti Strider-pelistä, mutta hän koki sen niin vaikeaksi, että jopa ”kahden helvetin kuukauden” pelaamisen jälkeen hän ei kyennyt kaatamaan Grandmaster Meioa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun otetaan huomioon Sonic 2:n julkaisun vuosi 1992 ja vuosi 1997, voisi olettaa, että Lemmy piti Mega Drive -konsoliaan bussissa säännöllisenä viihteenlähteenä.

Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja

Xbox Series X

pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan, vaikka huhut ja teollisuuden trendit puhuvat digitaalisen jakelun puolesta.

Xboxin johtaja Phil Spencer on kommentoinut viimeaikaisia huhuja, jotka viittaavat siihen, että yritys hylkää fyysiset pelilevyt ja suosii kaikkea digitaalista tulevaisuutta. Vaikka digitaalisen jakelun suosio kasvaa, Spencer vahvisti Xboxin sitoutumisen tarjoamaan fyysistä mediaa rinnakkain digitaalisten vaihtoehtojen kanssa.

Spencerin kommentit tulivat esiin Game File -haastattelussa, jossa hän selvensi, ettei Xbox sulje fyysisen pelin tuotantoyksiköitään, vaan sisäiset muutokset liittyvät yrityksen sisäiseen uudelleenjärjestelyyn. Hän myös korosti, että Xboxin strategia ei perustu täysin digitaaliseen siirtymiseen, vaan fyysinen media pysyy edelleen keskeisenä osana strategiaa.

Vaikka digitaalisen pelaamisen suosio kasvaa, Xbox haluaa palvella sekä digitaalisten että fyysisten tuotteiden käyttäjiä. Tämä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita omaan mieltymykseensä sopiva formaatti peleilleen.

Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown” Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown”

Valmistauduhan peliaiheiseen nostalgiaan! Pelijätti herättää historiansa eloon uudella julkkisvisailulla nimeltä . Ohjelma, joka on tällä hetkellä kehitysvaiheessa, saa kokeneet tuottajaveteraanit Jay Blumenfieldin ja Tony Marshin pistämään hanketta pakettiin.

Yksityiskohdat ovat vähissä, mutta lehdistötiedote lupaa ”draamaa, komediaa ja nostalgiaa”, jota tarjoillaan kansalaisille oikein olan takaa. Ohjelmaan osallistuvat julkkikset kilpailevat haasteissa, jotka juhlistavat Atarien ikonisia pelejä ja konsolilaitteita, kuten Asteroidsia, Pongia ja Atari 2600:ta. Blumenfield lupaa ohjelman olevan koko perheen katseltavaa.

Atarien ja klassisen pelaamisen faneille The Great Atari Celebrity Showdown saattaa olla mitä päräyttävin matka muistojen tielle. Pysy kuulolla lisätietojen varalta, kun ohjelmasta tiedotellaan lisää!

Lähde: Deadline