Eläkepäivät on peruttu? – legendaarinen säveltäjä John Williams avaa oven tuleville elokuvasävellyksille Kommentit pois päältä artikkelissa Eläkepäivät on peruttu? – legendaarinen säveltäjä John Williams avaa oven tuleville elokuvasävellyksille

Yllätysilmoituksena kuuluisa säveltäjä on perunut aiemman eläköitymislausuntonsa, osoittaen halukkuuttaan säveltää elokuvia uudelleen oikeissa olosuhteissa.

The Times -lehden haastattelussa Williams selvensi alkuperäisiä kommenttejaan 5:n olevan hänen viimeinen projekti.

”En välitä suurista julistuksista, lausunnoista, jotka ovat tiukkoja ja lopullisia ja ympäröityjä suljetuilla ovilla”, hän selitti. ”Jos tein sellaisen ilman kontekstia, vedän sen takaisin.”

Tämä käännös on herättänyt innostusta elokuvaharrastajien ja alan ammattilaisten keskuudessa, sillä Williamsin sävellykset ovat tulleet synonyymeiksi elokuvallisen taian kanssa. Hänen laaja tuotantonsa sisältää ikoniset musiikit teoksille kuten , , ja lukuisat muut jättimenestykset.

Vaikka Williams on ilmaissut halunsa asettaa terveys ja perhe etusijalle, hän on edelleen intohimoinen säveltämisen ja luovuuden suhteen.

”Jos oikea projekti tulee eteen ja se on jotain, jonka tunnen voivani tehdä, teen sen”, hän vakuutti.

Williamsin mahdollinen paluu elokuvamusiikin maailmaan on lähettänyt shokkiaaltoja Hollywoodissa, elvyttäen odotuksia tulevista elokuvan mestariteoksista. Hänen kestävä perintönsä ja vertaansa vailla oleva lahjakkuutensa takaavat, että hänen musiikkinsa jatkaa yleisön lumoamista sukupolvelta toiselle.

Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa

Disney ilmoitti virallisesti laajentavansa : Episodi 1 – Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa sarjakuvan puolella juhlistaessaan elokuvan 25-vuotispäivää.

Käsikirjoittaja paljasti nettisivuillaan sarjakuvan ilmestyvän toukokuussa, mutta virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu. Yksi mahdollinen julkaisupäivä voisi olla toukokuun 19. päivä, jolloin Pimeä uhka sai ensi-iltansa tai virallisena Star Wars-päivänä eli toukokuun neljäntenä päivänä.

Pimeä Uhka sai ensi-iltansa 19. 5. 1999 ja se palaa elokuvateattereihin 3. 5. 2024, jolloin juhlistetaan elokuvan ilmestymisen vuosipäivää. Vaikka Pimeä Uhka ja ylipäätään koko esiosatrilogia on ollut Star Wars-fanien keskuudessa jatkuvan kohun aiheena, niin Obi-Wan Kenobia esittävä on sanonut, että ne ovat saaneet nykyään osakseen positiivisempaakin suhtautumista.

Kulttimainetta nauttivan Indiana Jones -pelin kehittäjän mielestä natseja käytetään aivan liikaa kyseisessä franchisessa Kommentit pois päältä artikkelissa Kulttimainetta nauttivan Indiana Jones -pelin kehittäjän mielestä natseja käytetään aivan liikaa kyseisessä franchisessa

Vuonna 1992 julkaistun ja The -pelin luoja Hal Barwood on ilmaissut mielipiteensä natsien liiallisesta käytöstä Indiana Jones -franchisessa.

Time Extensionin haastattelussa Barwood kutsui natsien sisällyttämistä Indiana Jones & The Dial Of Destinyssa ”valtavaksi virheeksi” ja ilmaisi pettymyksensä niiden toistuvaan läsnäoloon.

Vaikka The Fate of Atlantis itse sisältää natsit, Barwood uskoo LucasArtsin jatkaneen harhaanjohtavaa polkua, todeten:

”He eivät vain voineet keksiä jotain, joka ei sisältäisi natseja… He vain ajattelivat, että heidän tulisi tehdä mitä oli jo tehty.”

Indiana Jones on ollut pitkään hiljainen videopelimaailmasta, mutta tekee paluun -nimisen pelin myötä, jonka julkaisee . Se on ensimmäisen persoonan peli, jossa Indyä näyttelee Troy Baker, ja tapahtuu vuonna 1937, ”Kadonneen aarteen metsästäjän” ja ”Indiana Jones ja Viimeisen ristiretken” välissä.