Elden Ring -kehittäjän seuraava peli jo pitkällä kehityksessä Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -kehittäjän seuraava peli jo pitkällä kehityksessä

Elden Ring

From Softwaren viimeisin tekele paistattelee parhaillaan kovassa suosiossa, mutta studion seuraava peli on jo pitkällä kehityksessä.

Japanilainen pelisivusto 4Gamer tavoitti studion johtajan Hidetaka Miyazakin ja tämä kertoi projektin olevan kehityksen loppuvaiheille. Mitään tarkempaa tietoa kyseisestä pelistä ei kuitenkaan saatu.

Huhujen mukaan kyseessä saattaisi olla uusi Armored Core -peli. Miyazaki kertoi myös haluavansa keskittyä jatkossa abstraktimpaan fantasiamaailmaan.

Kommentoi

Tältä Elden Ring näyttäisi Super Nintendo -pelinä – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Elden Ring näyttäisi Super Nintendo -pelinä – katso video

Elden Ring SNES

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet jo pitkään suosiossa. Nyt From Softwaren hittipeli on saanut versionnin siitä miltä peli näyttäisi 90-luvun Super Nintendo -konsolilla.

Versioinnin taustalla on YouTube -kanava nimeltään 64 Bits ja siinä nähdään pelin massiivinen Erdtree, itse pelaaja sekä tämän ratsu Torrent. Mukana on myös muita pelistä tuttuja hahmoja kuten Pope Turtle.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen Elden Ring -demake. Uutisoimme toukokuussa demakesta, jossa Elden Ringistä tehtiin täysin 64 -konsolilla toimiva versiointi.

Kommentoi

Tältä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä

Elden Ring x Game Boy

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät menneiden aikojen konsoleilla ovat olleet varsin suosiossa viime aikoina. Nyt Elden Ringistä on saatu versiointi, miltä peli näyttäisi alkuperäisellä Game Boy -käsikonsolilla.

Tekeleen taustalla on Shintendo -niminen kehittäjä ja striimaaja, jonka tarkoituksena on tehdä täysin toimiva peli. Käytössä on retropelien tekoon tarkoitettu GB Studio 3.0.

Aluksi Shintendo aikoo saada pelin Limgrave alueen valmiiksi ja päättää sen jälkeen onko koko peliä mahdollista saada ahdettua Game Boy -muistikortille.

Aiemmin on tehty näyttämään alkuperäisen PlayStation -konsolin versiolta.

Kommentoi