Elden Ring -pelistä saatiin 20-minuuttinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -pelistä saatiin 20-minuuttinen traileri

Elden Ring

FromSoftwaren odettua Elden Ring -pelin julkaisua joudutaan odottamaan vielä helmikuun 25. päivä 2022 asti, mutta nyt pelistä on saatu uusi 20-minuuttinen traileri.

Pelistä on aiemmin vuodettu videopätkiä, mutta uusimmassa virallisessa pelivideossa nähdään pelin avointa maailmaa Skyrimin hengessä. Pelistä löytyy lohikäärmeitä, peikkoja ja muita painajaismaisia vastuksia.

Pelissä tulee olemaan myös useita eri moninpelitiloja kuten co-op, competitive sekä invasion -pelitilat.

Elden Ring paljastettiin alunperin vuoden 2019 E3-messuilla ja sen parissa ovat työskennelleet Dark Souls -pelisarjan luoja Hidetaka Miyazaki, sekä Game of Thrones -kirjojen kirjoittaja George R.R. Martin.

Elden Ring ilmestyy 4, PlayStation 5, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle helmikuun 25. päivä.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi