Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Elder Scrolls Online

Elder Scrolls -maailmaan sijoittuva MMORPG -peli on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna ja One -konsoleille ja :lle aina marraskuun 13. päivä asti.

Kokeilujakson päättyessä luotu hahmo on pelattavissa, mikäli ostat pelin myyntiversion, jonka hinta on sopivasti alennettu puoleen. Pelaaminen on sen jälkeen ilmaista, mutta pientä maksua vastaan saa kuukausittain uutta tavaraa pelissä.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2014, mutta se on saanut säännölliseen tahtiin uutta sisältöä. Näistä viimeisin on toukokuussa ilmestynyt Elseweyr -lisäosa, joka toi peliin Necromancer luokan ja lohikäärmeet.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, -resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Viime vuonna peli sai Xbox Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi