The Elder Scrolls täyttää 25 vuotta – Morrowind ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Elder Scrolls täyttää 25 vuotta – Morrowind ladattavissa ilmaiseksi

The Elder Scrolls -sarja täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Pelisarjan ensimmäinen osa The Elder Scrolls: Arena ilmestyi vuonna 1994. Sen kunniaksi jakaa sarjan kolmatta osaa ilmaiseksi PC:lle. Se on ladattavissa maaliskuun 31. päivään asti.

Sinun tarvitsee vain luoda ilmainen .net -tili, ladata Bethesda käynnistysohjelma ja voit lunastaa pelin koodilla: TES25TH-MORROWIND.

Ei muuta kuin luita kalisuttamaan.

Viikon kestävän juhlistuksen ajan myös muut Elder Scrolls -sarjan pelit ovat 50% alennuksessa. Myös saa ilmaisen kokeilujakson, joka alkaa torstaina maaliskuun 28. päivä ja kestää aina huhtikuun 4. päivään.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

Bethesda ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

Starfield on Bethesdan kovasti odotettu ”Skyrim avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

Starfield ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi