The Elder Scrolls täyttää 25 vuotta – Morrowind ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Elder Scrolls täyttää 25 vuotta – Morrowind ladattavissa ilmaiseksi

The Elder Scrolls -sarja täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Pelisarjan ensimmäinen osa The Elder Scrolls: Arena ilmestyi vuonna 1994. Sen kunniaksi jakaa sarjan kolmatta osaa The 3: Morrowind ilmaiseksi :lle. Se on ladattavissa maaliskuun 31. päivään asti.

Sinun tarvitsee vain luoda ilmainen .net -tili, ladata Bethesda käynnistysohjelma ja voit lunastaa pelin koodilla: TES25TH-MORROWIND.

Ei muuta kuin luita kalisuttamaan.

Viikon kestävän juhlistuksen ajan myös muut Elder Scrolls -sarjan pelit ovat 50% alennuksessa. Myös Online saa ilmaisen kokeilujakson, joka alkaa torstaina maaliskuun 28. päivä ja kestää aina huhtikuun 4. päivään.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa Fallout 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, 4K-resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 4 ja One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Xbox Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja Fallout on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja Westworld sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi Fallout 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi