Elijah Wood nähdään Yellowjackets -sarjan toisella kaudella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elijah Wood nähdään Yellowjackets -sarjan toisella kaudella – katso uusi traileri

Yellowjackets

Menestykseksi noussut mysteeridraama palaa SkyShowtime-suoratoistopalveluun toisen tuotantokauden jaksoilla 25. maaliskuuta 2023. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on saanut Rotten Tomatoesissa harvinaisen 100 % arvion, ja kausi sai yhteensä seitsemän Emmy-ehdokkuutta. Sarjan toista kautta kuvataan parhaillaan Vancouverissa, Kanadassa.

Ashley Lylen ja Bart Nickersonin (Narcos) luomaa Yellowjacketsia tähdittävät Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci ja Tawny Cypress. Toisella kaudella mukana ovat myös Lauren Ambrose ja Simone Kessell sekä Taru sormusten herrasta -trilogian tähti Elijah Wood.

yhdistelee ainutlaatuisella tavalla selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja naisjoukon kasvudraamaa. Sarja seuraa huippulahjakkaiden lukioikäisten nuorten naisten jalkapallojoukkuetta. Joukkue selviää onnekseen – ja epäonnekseen – lentoturmasta kaukana pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa heidän raakaa selviytymistarinaansa ja kertoo samalla heidän elämästään 25 vuotta myöhemmin. Joukkueen jäsenet ovat pyrkineet saamaan elämänsä takaisin raiteilleen, mutta he eivät pääse karkuun menneisyyttään tai erämaan tapahtumia.

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa helmikuussa

Jurassic World Dominion

SkyShowtime -suoratoistopalvelu on julkaissut joulukuun uutuussarjat ja -leffat. Mukana on mm. komediasarja Funny Woman, elokuvasarjaan perustuva The Best Man: The Final Chapters sekä Jurassic World Dominion -elokuva.

Funny Woman

10.2.2023

Nick Hornbyn menestysromaaniin Funny Girl perustuva komediasarja kertoo blackpoolilaisesta kauneuskuningattaresta Barbara Parkerista (Gemma Arterton) ja hänen yrityksistään luoda uraa Lontoossa svengaavalla 1960-luvulla. Parkerin parhaaksi ominaisuudeksi osoittautuu huumorintaju, ja hän uudistaa ihmisten käsitykset hauskoista naisista.

The Best Man: The Final Chapters

14.2.2023

Samannimiseen elokuvasarjaan perustuva, Malcolm D. Leen (Girls Trip) käsikirjoittama ja ohjaama sarja palaa seuraamaan, kuinka Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace ja Murch kehittyvät suhteissaan ja miten vanhat kaunat nousevat jälleen pintaan keski-iän kriisin ja kukoistuksen keskellä.

Jurassic World Dominion

10.2.2023

Jurakausi saavuttaa eeppisen päätöksensä Jurassic World Dominionissa, joka jatkaa miljardien edestä lipputuloja
tuottanutta jännittävää elokuvasarjaa. Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard yhdistävät ensi kertaa voimansa paluun tekevien vanhojen suosikkien Laura Dernin, Jeff Goldblumin ja Sam Neillin kanssa. Neljä vuotta Isla Nublarin tuhon jälkeen tapahtuvassa tarinassa dinosaurukset elävät ihmisten rinnalla ympäri maailmaa ja uhkaavat nousta ihmiskunnan ohi planeetan vaarallisimpina saalistajina.

1923

Jatkuva sarja

Taylor Sheridanin 1923 kertoo lisää Yellowstone-sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle 1883-sarjalle. Oscar-ehdokas Harrison Fordin ja Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä.

Mayor of Kingstown

Jatkuva sarja

Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin kehittämä Mayor of Kingstown seuraa McLuskyn valtaperhettä Michiganin Kingstownissa, missä ainoa kasvuala on vankila-ala. Oscarehdokas Jeremy Rennerin ja Oscar-voittaja Dianne Wiestin tähdittämä sarja käsittelee systeemisen rasismin, korruption ja epätasa-arvoisuuden teemoja seuratessaan heidän yrityksiään tuoda lakia ja oikeutta kaupunkiin, josta ei löydy kumpaakaan.

The Great Game

Jatkuva sarja

Corso Manni oli aikanaan maailman huipulla. Hän oli Italian menestyksekkäin jalkapalloagentti: komea, rikas, verisesti kilpaillun alan ykkösnimi. Mutta kun Corso kieltäytyy ottamasta syytä firman talousskandaalista, hän päätyy yllättäen ulkopuoliseksi ja joutuu aloittamaan uransa ja maineensa rakentamisen alusta. Hänellä on kilpailijoinaan myös ex-vaimonsa Elena ja tämän isä Dino De Gregorio. The Great Game kurkistaa jännittävän, mutta armottoman alan kulissien taakse ja vangitsee miljardisopimukset, säälimättömät hahmot, upeat puitteet ja tiukat neuvottelut kaikessa dramaattisessa loistossaan.

Souls

Jatkuva sarja

Tunteikas ja visionäärinen draama, jossa 10-vuotias Jacob selviää ihmeen kaupalla auto-onnettomuudesta ja pelastaa itsensä lisäksi monia muita. Tapauksen jälkeen Jacob väittää olleensa aiemmassa elämässään Leo, kadonneen lentokoneen pilotti. Väite herättää raivoa epäuskoisessa yhteisössä. Samalla se käynnistää tämän uskomattoman, yhteenpunoutuvan tarinan kolmesta naisesta, joiden elämät tapaus mullistaa.

Law & Order kausi 22

Jatkuva sarja

Law & Order

Legendaarisen, Emmy®-palkitun vastaavan tuottajan ja sarjan luojan Dick Wolfin alkuperäinen Law & Order palaa
jatkamaan historiallista perinnettään upouudella kaudella, jonka ajankohtaiset tapaukset ovat saaneet innoitusta tämän hetken suurimmista kansainvälisistä uutisista. Uusien tulokkaiden ja vanhojen tuttujen tähdittämä ikoninen, Emmy®-palkittu draamasarja jatkaa klassista kaksiosaista rakennettaan, joka seuraa sekä rikoksia tutkivia poliiseja että tekijät oikeuteen vieviä piirisyyttäjiä.

The Undeclared War

Jatkuva sarja

Kiitelty käsikirjoittaja-ohjaaja Peter Kosminski (Wolf Hall) on luonut tämän ajankohtaisen trillerin “julistamattomasta sodasta”, jota Venäjä käy länttä vastaan. Pandemian jälkeiseen vuoteen 2024 ja Britannian parlamenttivaalien kynnykselle sijoittuvassa sarjassa seurataan johtavaa analyytikkotiimiä, joka työskentelee syvällä brittiläisen tiedustelupalvelu GCHQ:n ytimessä. Lahjakas nuori opiskelija Saara Parvan on juuri aloittamassa työharjoittelua virastossa, kun maa joutuu ankaran haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi. Saara tarvitsee kaikki kuvia kumartamattomat kykynsä mahdollistaakseen Britannian ja Yhdysvaltain tiedustelupalveluille läpimurron tässä mutkikkaassa ja kiihtyvässä kybersodassa.

Kommentoi

Mayor of Kingstown -sarjan toinen kausi käynnistyy tammikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Mayor of Kingstown -sarjan toinen kausi käynnistyy tammikuun lopulla

Mayor of Kingstown

Jeremy Rennerin ja Oscar-voittaja Dianne Wiestin tähdittämän Mayor of Kingstownin toinen kausi saapuu yksinoikeudella palveluun 30. tammikuuta alkaen. Alkuperäissarjan ovat luoneet Yellowstonen toinen luoja, Oscar®-ehdokas Taylor Sheridan ja Hugh Dillon.

Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin kehittämä Mayor of Kingstown seuraa McLuskyn valtaperhettä Michiganin Kingstownissa, missä ainoa kasvuala on vankila-ala. Sarja käsittelee systeemisen rasismin, korruption ja epätasa-arvoisuuden teemoja ja seuraa perheen yrityksiä tuoda lakia ja oikeutta kaupunkiin, josta ei löydy kumpaakaan. Sarjassa nähdään myös Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley ja Aidan Gillen.

Mayor of Kingstown on Entertainment Studiosin, 101 Studiosin ja Bosque Ranch Productionsin tuotanto. Vastaavina tuottajina toimivat Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado ja Stephen Kay.

Mayor of Kingstownin toinen kausi on viimeisin lisäys Sheridanin kasvavaan -tarjontaan, johon kuuluvat myös 1923, 1883, Tulsa ja tuleva sarja Lioness.

Mayor of Kingstownin ensimmäinen kausi on parhaillaan katsottavissa SkyShowtimessa.

Kommentoi