Elite Dangerous -pelin Odyssey -lisäosan julkaisu epäonnistui – fanit närkästyivät Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin Odyssey -lisäosan julkaisu epäonnistui – fanit närkästyivät

Elite Dangerous: Odyssey

Suosittu avaruussimulaatio sai uusimman ja odotetun Odyssey -lisäosansa viime viikolla ja fanit eivät ole tyytyväisiä lopputulokseen.

Parhaillaan lisäosan Steam arvostelut näyttävät enimmäkseen kielteisiä ja syinä tähän pelaajat kertovat mm. lukuisat bugit, kaatumiset, nykimisen ja yleisesti keskeneräisen toteutuksen.

Vaikka lisäosa sai jo toisen hotfix-päivityksen perjantaina, silti 3 000 arvostelusta yli 2 200 on negatiivisia. Pelin kehittäjä ei ole kertonut paljoakaan suunnitelmista Odysseyn jälkeen, mutta sen korjaamiseen tulee menemään vielä aikaa.

Odyssey -lisäosan myötä pelaajat ovat päässeet ensimmäistä kertaa vierailemaan planeettojen pinnalle kävelemällä. Mukana on myös taistelua ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Elite Dangerous on saatavana :lle sekä ja -konsoleille.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.